Att bara vara med varandra

E är hos mormor o morfar idag. Vi ska hämta honom ikväll. Jag och A har varit på gymmet. Skönt att få röra sig lite.
Dock har jag lite ångest över att jag är så klen mot vad jag har varit innan. Men, det tar vi igen.
Och Johanna, vi har gjort fel på den där mag-övningen. Fel fel fel. Jag får visa dig sen. :)

Nyligen hemkomna, köpte varsin sallad på Milano och har duschat. Funderar lite på vad vi ska hitta på. Idag när vi är barnlediga ska vi INTE städa även om lägenheten ser ut som ett bombnedslag. Idag ska vi bara vara med varandra! :)

Nu ska jag föna håret!
So long.
Trevlig helg.
Puss o Hej

Olika syften

Ligger i sängen - för en gångs skull - och tänkte snart släcka och sova. Det hör inte till vanligheten att jag går och lägger mig såhär dags. Men, ikväll känner jag mig faktiskt trött. E har blivit bättre på att sova nu och somnar redan vid 11 vilket är ett mirakel efter att ha provat precis ALLT! A jobbar natt och kusin Klas ligger o sover i Emils rum. Han hade sovmorgon och eftersom det är lagomt gångavstånd så passade det ju perfa! Kom på att han fyller moppe-ålder i år och jag känner mig genast gammal o grå! Som sagt, tiden bara springer iväg!
Idag har jag tränat igen. Körde kondition i en halvtimma. Igår körde jag ben och i morgon blir det överkroppen. Sitter på kolozzeums hemsida och kikar över lite övningar. A blir så irriterad på mig. Han tycker jag ska köra bänkpress, mycket fria vikter, marklyft ,stående militärpress mm och jag känner att det där är mer övningar som grabbar kör o tar i så dom nästan skiter på sig.. Jag gillar mer maskin-övningar som sittande rodd, bicepscurl med stång (i maskin), press med rep i maskin mm.. vilket han kallar för kärring-övningar. Dock måste jag ju gå efter mig själv och de övningar som JAG tycker är roliga att köra. Vi alla har ju olika syften med vår träning - som tur är!

Nu ska jag kolla till min älskling och sedan är det godnatt!
Godnatt!


Från blond till brunett

GÄSP! Jag är så jäkla trött utan att ens veta varför. Dagen har liksom inte innehållit någon som helst uttröttnade syssla.
Det enda vi har gjort idag är att storhandlat och lagat mat. Var meningen att det skulle ha blivit en promenix det blev lite sent. A har vart på möte och tränat. Träning blir det för min del i morgon.
Idag har jag bokat tid hos frisören för färgning/slingor lr vad det nu kan tänkas bli. Funderade på ett tag där om jag skulle göra nåt radikalt och klippa lugg o bli brunett.. men, jag tror jag är lite feg. Så, det blir nog en massa ljusa slingor istället.
Dock trodde frisören att jag skulle passa bra i mörkt då jag har bruna ögon och att dom skulle "komma fram" mer. Men.. jag är rädd att jag skulle se jätteblek ut eftersom jag har så ljus hy.. Vi får väl se den 9:e februari hur resultatet blev! :)

E sover så sött och jag ska släpa mig in i duschen. Så skönt att krypa ner ren o fräsch!
I morgon blir det som tidigare skrivet träning och sen vet jag inte alls. Vi får väl se vad dagen har att erbjuda!

Godnatt <3


En supersnabbis

Har fått en skarp tillsägelse av Sabina att jag minsann måste uppdatera bloggen lite oftare.
Får väl se till att kanske uppfylla hennes önskan då. :p

I förrgår när jag vaknade kände jag mig illamående men tänkte att det var för att jag inte sovit mkt alls den natten. Jag o Johanna åkte till gymmet där jag åmade mig att jag mådde illa. Tränade iaf och sedan åkte jag hem. Emil var trött och det var ju perfekt för min del eftersom jag trodde att jag hade brist på sömn. Tjena mittbena. E somnade snabbt som blixten och själv låg jag bara o blundade och frös som en.. ja. Nåt! Så fort A hade kommit hem från sin mor så hoppade jag illa kvickt in i duschen. Duschade så varmt att det bokstavligen ångade om mig när jag kom ut. Sedan blev det på med raggisar, 2 tröjor och dubbla täcken. Feber. Sov resten av dagen och kvällen.. och natten! Gårdagen var bättre om än något seg. Trött. Illamående. Hade knappt fått i mig något att äta. Men igår kväll började det släppa och idag har jag mått bra! Konstigt!
I morgon blir det förhoppningsvis träning och städning för hela slanten.
Vi får nattgäster på lördag till söndag och A jobbar i morgon eftermiddag till dagen därpå.
Dop på lördag också.

Sådär Sabina, är du nöjd nu? :)
Puss

Kalas

Idag väntas kalas då Alicia redan hunnit bli 1 år. Fattar inte vart tiden tar vägen. ^^
Snart kommer Johannapanna o Kevin och hämtar upp mig o E.
Papporna får stanna hemma. ^^
Senare idag hoppas jag på eventuell promenix eller ett besök på gymmet.
Vill svettas!



Känslosvall, minst sagt!


Sunshine

Det ser ut att vara hur skönt som helst ute idag! Solen skiner in genom köksfönstret och jag vill bara ut! Tänkte ta med mig skrutt på en promenix så han får lite frisk luft och sova middag.
Idag tänkte jag även att jag skulle städa. Tror jag ska skicka iväg Andreas till sin mamma o sen får han ta med sig Emil också. Blir inget gym för min del idag (var där igår) men i morgon kör jag igen.

Nej, nu har jag en gnällspik här som jag måste ta hand om! :)
Ha en underbar dag!

Gymcomeback

Kussefin Klara den rara sov över i natt. ^^ Idag tog vi en promenix med Emil i vagnen. Inget vidare skönt väder pga blåsten.. men vi tog oss en runda iaf!
Efter att jag skjutsat hem Klara så var det bara raka vägen hem o släcka och sova. Migräään! Tur att Emil också var helt slut. När vi väl vaknade hade A lagat veg.schnitzel o pasta så det var bra att sätta sig vid bordet. Sen hoppade jag i träningskläderna och åkte o hämtade Johanna.
Träna träna.
Gud vad konstigt det kändes. Jag har inte varit på gymmet på över 2 år! 2 ÅR! Tänk hur det kan ändras från att vara träningsnarkoman till att sluta helt o hållet.
Förut var jag på gymmet nästan varje dag och ibland även 2 ggr på dagen. Ett styrkepass på förmiddagen och ett konditionspass på kvällen. Fattar inte att jag orkade. Jag och Andreas träffades till och med på gymmet! :)
Nu är det alltså meningen att börja träna lite igen. Jag har, som tidigare skrivet i någon inlägg, problem med ryggen. Min korsrygg är jättesvag och det har väl inte blivit bättre av att jag slutat träna. Tänkte jag skulle försöka stärka upp min rygg så jag får bättre hållning. Skulle göra situps på en lutande bänk. Tjena mittbena!
Måste också försöka slappna av i mina axlar. På något konstigt sätt så spänner jag mig (konstant) så mina axlar är mer högt än lågt. Drar upp dom på nåt konstigt vis. Detta slutar också i migrän eftersom jag spänner mig heeela tiden. Ajabaja!

I morgon ska vi till Villgott redan 9 på morgonen. Spruta och tandhygienisten ska dit. Skruttis har fått 2 tänder så det är bäst att passa fingrarna! Han är lite bitsk, mammas hjärta! <3

Godnatt


6 månader

Hello på er!
Tar ett tag mellan alla inlägg, tänkte iaf skriva några rader medan jag ändå sitter här.
Emil sover och A är på gymmet. Jag håller på att laga mat. Råstekt potatis och kycklingfilé! Mumma! Mangoraja till det. Ni som inte provat den såsen, lets görit! Funkar till allt kött och speciellt grillat!
På förmiddagen tog vi oss en promenix i det sköna och fina vädret. Känns som att jag skulle ha kunnat vara ute hela dagen!
Idag blir våran lilla kille 6 månader. Fy vad tiden går fort. Så, ja.. för ett halvår sen låg jag uppe på BB o hade vid den här tiden fått värkstimulerande dropp. 4 h och ca 8 minuter senare är han född. :)


I fasters famn endast en dag gammal. ^^



Pluttis <3




Update

Har inte hänt så värst mycket på sistone.
Har hälsat på Patricia o Mikael ute i Hagge. Å, jag vill också ha hus. Helst igår! 
Sen har jag fått världens bästaste sms som gjorde mig helt skakigt glad inombords!
Igår var vi hos Linda, Tobbe o Nora. Idag ska jag o Emil åka hem till Fanny en sväng. Senare ska jag o Linda, helt barnfria, åka iväg en sväng. ^^

Är så himla glad att jag är där jag är idag.

Igår satt jag och rensade mina msn-kontakter. Det kändes så himla skönt att radera!
Har haft en del vänner som stått väldigt nära. Men sedan Emil kom så har inte intresset för att träffas funnits där hos vissa - vilket är tråkigt! Sen är det ju också så att bara för att man varit vänner i ett x antal år så behöver man ju faktiskt inte vara vänner för livet! Det märks tydligt, på mig själv, hur jag har förändrats! Och sen växer vi isär. Vi har olika liv!

Det synsätt som jag haft på vissa saker TRODDE jag berodde på att jag var gravid. Men icke!
Kanske att man blivit lite mognare?

Jag vill även passa på att gratulera Fanny och Sabina som båda ska få tillökning i Juli! Grattis!


RSS 2.0