Update

Då var det återigen dags för mig att sticka in här med ett inlägg. "Det duggar tätt mellan gångerna", som Patricia skrev i sin blogg innan hon la ner den. Men det tänker inte jag göra. Har inte haft ork till att blogga även om tid funnits.

Tiden rinner iväg och Emil har hunnit blir 10 månader. Han är full i bus hela tiden och det går knappt att släppa honom med blicken.
Det mesta är väl sig likt här hemma. Inga stora förändringar mer än till det bättre.
Jag har kommit över min rädsla att sova ensam hemma med Emil då Andreas jobbar! Jag är väldigt glad över detta och saken har väl varit den att jag är så fruktansvärt mörkrädd. Det har funnits tillfällen då jag inte ens vågar gå ner i tvättstugan själv!  Dock vänjer jag mig mer o mer och A jobbar 2 nätter till denna vecka så det går framåt, sakta men säkert. Är faktiskt gräsänka ikväll med, 3:e natten hittills (men inte på rad). :)

Jag är även inne på min 3:e dag (i rad) utan intag av tillsatt socker. Jag skulle kunna säga att jag är sockerberoende. Funderar på att starta en ny blogg där jag bara skriver om mig, mitt sockermissbruk, socker, kost och recept.. som nån slags terapi för mig själv men även nåt för andra att läsa och ta in. Dessa 3 dagar har varit väldigt turbulenta men gått bra, trots dåligt humör, huvudvärk och ett enormt sockersug.. Det är så sjukt hur mycket ens beteende och personlighet påverkas av kosten vi äter.. tro det eller ej!

Min mamma lånade med sig Emil hem idag. Jag har passat på att städa och fixa lite hemma medan Andreas tränat och ja.. jobbat. (O jobbar än.)
Håller på att slå bakut på alla kablar som just nu befinner sig kring Tvn. Alla som bor inom LudvikaHem vet ju att dom sagt upp kontraktet med La Cable (ett företag som står för bredband och kabeltv) vilket gör att vi hyresgäster måste skaffa tv-box. A är den som fixar med kablarna här hemma o kopplar in mm, det är han bra på. Det han däremot inte är så bra på är att dölja kablarna. Då det där måste vi fixa, i morgon! Vi har ju en huligan hemma som älskar kablar nämligen..

Måste även passa på att återigen säga grattis till Daniela och Christoffer som den 11/5 blev föräldrar till en liten Havanna. Daniela som kvällen innan hon åkte in skrev att hon trodde hon skulle få gå över 2 veckor fick väl en smärre chock. Men Ack så skönt att det är över! Har aldrig vart med om en människa som haft så mkt jobbiga förvärkar!

Så, nu har jag bloggat klart för idag!
Nu ska jag ta en kopp grönt te innan jag kryper ner i sängen o läser!

Kram o Godnatt

RSS 2.0