Underbart!

Det blir ju inte så mycket skrivet här längre, men ibland kommer blogglusten ifatt o då är det bara att passa på. ^^
Har städat lite extra idag. Nu doftar lägenheten härligt fräscht och fönstren är skinande rena! Jag älskar när det är rent. Rent och fint. Doftar gott. Att vakna på morgonen och kliva upp i ett rent hem. I just love it! Nybryggt kaffe på det.. underbart!
A jobbar. Natt. Det passar sig väldigt bra! Sabina o Olivia är här på besök och det är så himla skönt med lite egentid såhär när ungarna sover. Vi har ätit, kliats, tittat på TV o pratat. Snart blir det bingen för oss också skulle jag tro. ^^
Såhär intressant var inlägget för dagen.. :)
Kram på er <3

Såhär gör man smör.

Jag hör till de som vill ha så lite tillsatser i maten som möjligt. Men - jag är inte felfri. Jag får mina återfall jag också. :) Men.. över lag så. ^^ Och hur kul är det inte att göra "egna" saker.
Såhär gör man smör!
Börja med att vispa grädde. Riktig 40% grädde.
Efter en stund blir grädden tjock o smörig. 
När den blivit supertjock och vattnig är det dags att sila smöret.

Spara vasslet om du vill baka på det. Pressa ur så mycket vassle det bara går. 
Det blir en del - så vispa länge för att få ut så mycket som möjligt.
Nu är det dags att tvätta smöret i kallt vatten. Knåda lite. ^^
Sen är det dags att tillsätta lite salt (efter behag) och rapsolja.
Jag tog ca 1 kork rapsolja till 4 dl grädde.
Färdigt! :)

Jag lever!

Jag lever. Jag lovar! 

Livet för oss går framåt - eftersom det omöjligtvis kan gå bakåt. Jag är arbetslös och pluggar ej - vilket tär lite på mina tankar inför framtiden. Men, jag söker vidare och hoppas att någon därute ska upptäcka mig. :) A däremot jobbar på o bowlar o tränar i vanlig ordning. Hurra för honom.

Emil är inne i en "kan själv"-period. Inte att leka med. Tokigare än tokigast blir han när han inte får som han vill. Det är ganska jobbigt - eftersom det är jobbigt att bråka med sitt barn. Har känt mig som en monstermorsa i flera dagar nu. Hoppas att det ger sig snart ^^


Idag har jag varit på ett LCHF-möte. Dom hade det här i Ludvika och jag vart superglad för det. Vi pratar om erfarenheter och byter recept. Jag är på next time också!
Jahapp.. såhär kul var det ikväll.
Vi får väl se när nästa update kommer. ^^
Chao <3

RSS 2.0