Discodance har aldrig varit bättre!

Try JibJab Sendables® eCards today!Här bjuder jag o A på en discodance! ;) 


Plugg

Söndag o mysdag. Familjen har spenderat dagen i Borlänge på kupolen, hos faster J och på coop.
Behövde verkligen ett par nya byxor, hittade ett par snygga på HM. HM är en bra affär, synd att det inte finns i Ludvika. Sen vart det ett par nya skor också. Gav mig fanken på att INTE köpa ett par vanliga gympadojjer som jag bekvämat mig i sen jag gravid blev. Nu fick det bli ett par stövletter med ganska låg klack. Nice nice!
Väl hos J vart det en massa kaffedrickande o E lekte som aldrig förr. Pappa A hade parkerat sig framför tvn o kollade på Leksand - Bofors, som såklart vann matchen efter straffar. Ajdå! A har ett hett temperament när det gäller hockey. Jag är glad att vi inte var hemma, då hade säkerligen tvn åkt ut! :)

I morgon är det plugg för hela slanten. Har nämligen börjat läsa lite kurser. Har min första examination på torsdag - så det gäller att ligga i. ^^
Annars är veckan helt fullspäckad. Skola, plugg o plugg. ^^
Ny dag - nya möjligheter!
Sov gott

Vänskap

Vänner kommer och går, så är det.
Vissa fattar man starkt för o släpper inte varandra på många år, kanske aldrig någonsin. Andra hejdåar man lika snabbt som man sagt hej. Vissa träffar man och blir bundisar med på några timmar.
Kemi - är något som ska passa!

Mina vänner har varit många, få, lagom, lite olika. Jag har sagt hejdå till många som stått mig nära, frivilligt och ofrivilligt. Ibland kanske man gjort någon illa, utan att det har varit meningen. "Agerat först, tänkt sen". Uttalat grodor - bett om ursäkt. Brännt broar. Men sen finns det ju dom som man funderat på om allt verkligen stämmer. Vissa är fruktansvärt efterhängsna, o verkar inte fatta vinken. Kanske är man otydlig, (uppenbarligen..) Andra kanske tycker att jag är helt dum i huvudet. Vad vet jag.
Sen jag blev mamma så har jag, som många andra mammor, blivit mer realistisk, etisk mm.
Fester helgerna i ända o en massa dramatik hit o dit är inget som intresserar mig längre! Så är det bara!

Jag har 2, fd vänner, som jag saknar fruktansvärt mycket! 2 personer som jag förlorat pga mig själv.
Det fanns en tid då jag var väldigt oresonelig. Tji fick jag för det. Men, som person utvecklas man. Och det är jag glad för att jag gjort! Dessa 2 personer vet säkerligen vilka de är, och till dom vill jag bara säga att; jag saknar er! <3

Jag är glad för mina nyare vänner som jag på senare år fått lära känna. Puss på er <3
 


Storken har anlänt!

Usch vilken dryg dag det varit idag!
Kräftskiva igår och det blev ganska tidig hemgång. Folket där och vi kändes ganska.. inte på samma nivå! :)
Fick en bukett liljor av Johannapanna, tack så mycket söt! :) Väntar på att dom ska slå ut så det blir att dofta gott här hemma!
Seg dag idag alltså.. trött. A började jobba i morse vid 8 och slutar i morgon bitti vid 8. Tråkigt när han inte är hemma. Fast jag kanske ska vara glad över att han har det jobb han har. 7 arbetspass i månaden fördelat på 18 och 24h pass. Dessutom ligger hans jobb ovanför våran lägenhet så.. egentligen kunde det ju inte vara bättre! Men som sagt, man blir för bekväm kanske. ^^ Kommer såväl ihåg när Emil föddes. Alla pappor får ju 10arbetsdagar hemma. För Andreas var 10 arbetsdagar 1 ½ månad! Det var verkligen skönt!
Han är ju hemma mycket, så när han väl jobbar så blir det tomt. Men samtidigt ganska skönt. Äh, jag vet inte. Beror nog på vad man är på för humör. :) Ibland kan det ju vara bra skönt att vara själv med! :)

Sötaste Patricia ringde mig i morse o berättade att allt var klart. Ni kommer säkert få läsa ur hennes blogg på familjeliv sen. Som de flesta kanske sett på facebook så fick dom iallafall en liten prins som heter Eddie. :)
Denna dag var verkligen välkomnad och efterlängtad! :)
Grattis familjen Bergelin! <3

Nu ska jag ta o göra mig klar inför sovtime!
Godnatt alla! Hoppas ni haft en trevlig helg!Testing testing

Godmorgon!
Sitter här med min kopp kaffe och kikar på hur Emil testar sin moster med hur hon reagerar när han ska stänga av tvn. Han spänner liksom ögonen i henne och flinar med hela ansiktet.
Fick nämligen nattligt besök i natt. :) Moster Sara har sovit på soffan. Skönt med lite sällskap
Idag är en såndär myspysar-dag! Jag känner för att gå runt i mjukisar, raggisar och krypa upp i soffan och dricka te. Känner av öronen lite. Har varit dödsförkyld, men bara igår. Alla verkar vara mer eller mindre förkylda nu.

Ikväll vankas kräftskiva med familj och vänner. Ser fram emot det.
Johanna hänger på också, kommer bli trevligt!

Dagarna som gått har verkligen gått fort. Känns som att man i princip knäpper med fingrarna och sedan har det gått en vecka igen. Otäckt. Det gäller verkligen att ta vara på tiden! Och pappa som säger att ju äldre man blir, desto snabbare går det.. undra om det är sant!
Vi har i veckan varit och hälsat på Sara o Miranda och även Sabina o Benjamin!
Hos Sara o Thomas testade Emil mig med att springa iväg till trappen hela tiden.
Hos Sabina och Samuel testade Emil mig med att försöka pilla i el-uttagen.
Lika där, spänner ögonen i en och flinar med hela ansiktet. Han gillar verkligen att testa sina nära! <3


Nej, nu ska jag fortsätta att bara vara en stund.

Hoppas alla får en toppendag!


RSS 2.0