Flytta.. -igen! :s

Ja vad ska man säga.. hyran har stigit och vi känner att det blir lite saftigt för oss att få ihop det, så nu har vi sagt upp våran älskade lägenhet och tackat ja till en annan. Det här blir f*n sista gången jag flyttar! Men, lägenhetenheten vi har kollat på är så himla fin och jag tror det kommer bli toppen. Så nu är jag bara i möblerar-tankar. Ska passa på att rensa och kasta MASSA saker INNAN vi flyttar den här gången. Känns som att jag skulle kunna sätta igång nu, kasta, rensa, sätta ut saker på blocket och grejsa så det blir gjort. Men jag kanske ska lugna mig lite. Jag går på semester om 2 veckor och sen kommer jag vara hemma tills bebisen kommer och efter med såklart.. men den där tiden innan har jag gott om tid och pyssla! :) Annars kommer jag gå i väggen av uttråkan!

Ikväll har jag och mamma varit och hälsat på mormor som ligger inlagd på sjukhus. :s Hon vart så yr häromdagen att hon var tvungen att åka upp till akuten. Det visade sig att hennes socker låg på 20,7. Det ska ligga runt 5. Så hon har tydligen fått diabetes. Stackarn! :( Hon får antagligen komma hem på måndag, sen kommer det bli andra bullar! :)

Nej, ska väl ta o vika tvätt och lägga´t på sin plats.
"Var sak på sin plats" - Alfons Åbergs pappa.

Puss o Godnatt :)





Ett blivande par? :)

image65

Prinsessan Alicia och Prins Kevin

Det bästa påskägget...

.. kom från min gumma Johanna! En massa bra saker och världens sötaste pyjamas ^^ och dessutom fick jag ett helt blöjpaket och också låna massa mammakläder och ja, jag är så himla glad! :) Tusen tusen tack!

image63


Leksandsbebis ... ^^

image62

Ja.. o så var det dehär med att födas som Leksing.
Andreas var på ännu en match idag och hade köpt med sig en match-tröja och en tutte till bebisen.
Min morfar kommer bli helt till sig när han kommer o hälsar på oss på BB. :)
Jag måste iaf säga att jag tycker det är ganska så skönt att inte hejja på nåt lag alls. Jag är så himla ointresserad av hockey så det är inte sant!


Mary Kay Ultimate Marscara

   
image60



image61


Den bästa! ^^

Ge mig!

image56

Sött ^^

Obelix

image55

Min så kallade bättre hälft tyckte att jag såg ut som Obelix här omdagen när jag hade dragit på mig hans mjukisbyxor och satt dom högt över magen.
Han fick ett gott skratt! ^^

Glad Påsk Allihopa! ^^

image54


22+2

image53

Påsk ^^

ÄNTLIGTEN lite ledigt! Enda tills på tisdag. Jag ska se till att vila upp mig riktigt ordentligt nu ^^. Förkylningen sitter fortfarande i och det är så jäkla drygt! Snön har fallit igen också, vitt på backen. Det flyger några lätta snöflingor i luften, inte så att det lägger sig, men endå. Jag vill ha SOOOOL och VARMT!  

Bebisen sparkar i magen nu. För nån dag sen på jobbet såg jag hur hela magen guppade till. Samma kväll kände Andreas första sparken utanpå. :)
Vaknade vid halv 9 och kikade på telefonen, som typ är det första jag gör eftersom jag alltid måste veta vad klockan är.. och hade fått sms av Sara. Sara och Thomas fick en liten dotter i går kväll. En liten Miranda. Jag längtar som en tok nu! Vill ha Juli! ^^

Nu ska jag fixa iordning mig lite och sen bär det av till Borlänge till Andreas syster Jacqueline och hennes familj. Ungarna ska få varsitt påskägg. ^^ Sen åker Andreas och Magnus till Leksand. Leksand - Brynäs. Andreas vart överlycklig när nån snubbe från Leksand Superstars i Örebro undrade om han ville ha 2 biljetter som blivit över. Tror aldrig jag sett honom så glad. :)

Nej, nu måste jag gå ^^
Puss o Glad påsk allihopa!! :D

Smått irriterad...

Min farmor har vetat i 3 dagar att jag är gravid. Min pappa fick berätta det då hon redan talat om för mig tidigare att hon inte tycker att jag o A passar ihop och att hon, när jag var glad och skulle berätta för henne att vi skulle flytta ihop igen, nästan såg besviken ut och menade på att det var en dum idé. Hur ska man kunna berätta något man glädjs så himla mycket åt till någon som enbart tycker allt är negativt och aldrig kan glädjas åt någon annan. Hennes första kommentar var något i stil med att hon inte visste vad hon skulle säga (i negativ betoning), sedan hade hon frågat om barnet var önskat och tyckte även att jag kunde ha väntat iomed att jag inte har någon utbildning. Min pappa vart arg. Och jag funderar om hon ens kommer att gratta oss till vårat efterlängtade lilla pyre. Det ska bli kul att se om hon ens hör av sig på min födelsedag. Varför bryr jag mig ens? :s Det är bara så att jag älskar min släkt. Min mormor och morfar är dom bästa på denna jord. Dom har alltid brytt sig om oss och ställt upp om något har hänt. Min farmor har inte ens suttit barnvakt åt mig och min syster som jag kan komma ihåg. Alls. Överhuvudtaget.
Jag önskar att hon iaf kunde ha hört av sig...

Suck!


Mys ^^


Projekt målning

Det blev inte så mycket städa igår. Mest plock så visst syns det någon skillnad iaf.
Eftersom jag inte är riktigt kry än så känner jag att det bir en hemmadag idag också. Det blev jättefint i köksfönstret. Bytte ut 2 höga palmväxter till 3 blommor. ^^ En orange och 2 gula. ^^ Och sen satte jag upp andra gardiner. Det blev jättefint! :) Andreas tycker jag är som en liten mormor. Men då får han tycka det. :)
Idag.. skulle jag börja torka fönster, tyckte jag. Jag gjorde ett fönster av 7. Det var för jobbigt att klättra upp och ner. Dessutom går våra fönster utåt så det blir lite problem att torka utsidan. Andreas får fixa det nån dag. :) Ska också tillägga att jag bara tog insidan och emellan fönstrena. Jag skulle aldrig häva mig ut på andra sidan. ^^
Sen, kom morfar med en säng-gavel som jag räddat från soptippen. Den hann aldrig dit utan min snälla morfar hämtade den hos en släkting. Den är i furu och jag har precis målat det första lagret med vit färg. Passade på att måla över dom vinröda schablonerna på toaletten också. Sen när det har torkat är det bara att börja rolla. Jag har så mkt projekt pågång här hemma att jag gör lite av varje. Kanske inte så smart.. :) "En sak i taget" är ju något som faktiskt brukar komma från mig. Vi har gråa tapeter i sovrummet (varav en vägg ska bli vit med grå dekor som vid ett senare tillfälle ska tapetseras). Den vita säng-gaveln kommer passa som handen i handsken. Sen ska jag köpa en tavelhylla, ganska lång, och därpå ska jag ha 3 vita ramar med UL-bilderna. En liten grön växt och nåt mer. :) På sidorna av sängen vill jag 2 vita sängbord. 2 fårskinnsfällar på vardera sida om sängen och en vit matta framför. Den vita vaggan ska hänga bredvid sängen. Sen ska jag ha kuddar och överkast i beige. Det kommer bli jättebra!
Inne på toaletten blir det vita väggar endå. Jag hade tänkt caffe-latte-färg. Men det är lite rör o sånt inne på toaletten och dom är vita, så jag orkar inte hålla på o krångla. Sen blir det nog toalettsits i ek. Funderade först på att köpa en tavelhylla i ek och sätta på väggen ovanför handfatet. (har inget badrums-skåp inne på toaletten) På den tavelhyllan kunde man ju enkelt bara ställa på en fyrkantig spegel utan massa krusiduller och ramar o sånt. ^^ Men jag vet inte. Sen blir det bruna, beiga och guld-detaljer därinne. Hade tänkt skapa ett tema först. Får se. Älskar ju änglar och hjärtan, ljus o sådant. Om det är nån som har något förslag, skriv en kommentar!
Känns som jag hunnit ganska så mycket redan fast klockan inte ens är ett. Tack vare morfar egentligen. Han ringde och väckte mig vid 10. :)

Nu blir det matlagningsdags!

Hejsvejs ^^

Städartag

Det ser ut som en riktig svinstia här hemma. ALDRIG att jag skulle släppa in någon hit. Då skulle jag få skämmas ögonen ur mig! Så idag ska jag städa lite. Eller ganska så mkt. Om jag orkar. Jag har nämligen återfått den jobbiga delen av förkylningen. Hosta och konstig i halsen.. + min snor som bara fortsätter att produceras. Hur mycket kan man egentligen producera? Usch!
Hur som helst, min mormor har varit så söt och köpt blommor och växter åt mig. :) Hon är snäll hon, min mormor! ^^ Ska bli kul att se vad hon hittat på. För övrigt har vi bara gröna växter hemma och dom är jag så himla trött på! Kanske nån fin blomma i köksfönstret? Påskriset med fjädrarna har åkt upp iaf! :) Blev så fint så. Sen ska jag byta gardiner. :) Har också inhandlat en strykbräda. ^^ Den fungerar just nu som "ren-tvätt-förvaring". Hämta vaggan idag också. ^^ Den var tvättad och klar så den får väl stå här hemma på "bebisgrejers-platsen".

Nej, nu ska jag sätta på mig nåt annat och pysa iväg. Sminket struntar jag i idag. :)

Trevlig dag allihop! ^^
Pussiluss


image52


1 dm kortare

Yes. Igår åkte håret av! Hon tog minst 1 dm. Tänkte att "nu jäklar ska jag tunna ur det och klippa upp det lite så man iaf kan göra NÅT med håret om man vill UTAN att det ska falla på en gång"! Har nämligen världens tjockaste hår typ. Det var iaf hur skönt som helst efteråt. Nu känns det lätt o luftigt! :)
För övrigt så har jag inte gjort annat än jobbat idag. Ganska skönt pass. Lite folk så man fick mycket gjort. Skönt skönt! ^^
Snart har jag kommit ifatt den enorma tvätthögen. Nu är det knappt en halv tvättkorg kvar att tvätta. Tror vi kört 2-3 maskiner om dagen i några dagar. Så himla skönt med tvättmaskin hemma. Vart snopen häromdagen när jag kom hem från jobbet. Då hade älsklingen startat både diskmaskinen OCH tvättmaskinen. Då var jag nära att måla kors i taket! :)
Ja.. inte så mkt att skriva. Mest ointressant babbel..

^^ Puss


Pärlor och piller

Har väl inte hänt så jättemkt på sistone. Allt är sig typ likt ^^.
Lyssnade på hjärtljuden här om dagen. Lät som en helikopter-propeller. ^^ 150 låg hjärtljudet på iaf.
Mitt socker tycks gått ner. från 5,3 till 5,1 till 4,6. (ska ligga under 10)
Har börjat äta järntabletter. Och ja.. magen gillar det inte!
För övrigt har min helg varit superlugn. Gjort lite smycken! ^^ Så himla kul att ge bort :) 

image51

Ska pilla i mig nåt att äta. Sen bär det av till Kärrgruvan. Ska kolla på ett skötbord! ^^
Puss

:)

image50

Undra hur detta kommer sluta.. ^^

RSS 2.0