Tvättid..

Jag blir galen, rent ut sagt! Detta är inte heller första gången som det händer. Vi tog fel på tvätt-dag..
Jag och Emil sov ute hos mamma i natt då A jobbade.. För ett tag sen åkte jag hem och Emil fick vara kvar hos mormor bara för att jag skulle fixa med tvätten. Och vad händer sen, Andreas ringer och säger att vi hade tvättid igår! GAAAH! Blir så matt. Så hädanefter ska jag skriva upp direkt i almanackan efter jag bokat tid. Dock var det A som hade bokat denna gång..
E har varit allmänt grinig i flera dagar och idag förstod jag varför. En framtand :) Stackarn.. måste haft jätteont.

Igår kväll fick jag massage av Barbro, mammas kompis. Hon har utbildat sig inom klassisk massage och tog med sin massage-bänk hem till mamma. Det var såååå skönt! Och nu måste jag boka tid hos läkarstugan så dom kan dra ut mig på ngt sätt. Jag är helt åt helvete sné! Och sen ska jag få massage igen! :)
Sandra (barndomskompis och dotter till Barbro) var också med och det var riktigt kul att träffas o prata lite! Sandra och hennes Mattias har nyligen köpt ett hus i Saxdalen. Jag är såååå avis på alla som har hus. Nu har jag tagit ett litet snack med A och vi ska kika runt och sen får vi se om vi hittar ngt. :) Inte första bästa direkt.
Det finns nog en hel del att tänka på när man ska köpa hus! ^^

Ja.. jag ska väl plocka in mina tvättkorgar igen och gömma dom i garderoben.

Hoppas alla får en fin dag! :)

Att vakna med huvudvärk...

Att vakna med huvudvärk är inte roligt! Värken har suttit i heeeela dagen! Tagit 4 panodil men vad hjälpte det? Brukar ta pronaxen (det enda som hjälper) men dom var såklart slut! Trots huvudvärken har jag iaf, tillsammans med min familj varit och storhandlat. Så nu kan vi leva ett tag till! :) 
Har ätit en gooood fruktsallad och väntar på att mitt te ska svalna. Så gör jag alltid.. sitter o värmer mina händer runt koppen tills det är ljummet o sen dricker jag. :) Andra hinner ta påtår flera gånger om innan jag druckit min första kopp med te lr kaffe. Dock ska jag försöka undvika kaffe ett tag känner jag.. kanske därför jag har haft huvudvärk? Nej.. jag tror snarare att det är våran hårda säng som gjort att jag fått huvudvärk. När jag får huvudvärk så börjar det ALLTID i mina axlar o går uppåt. Så i morgon klockan 18 ska jag få massage. Jag längtar som en tok kan jag säga!

I morgon ska jag träna också. Ska bli skönt att svettas lite! :)
Sov gott!
^^


Albin 8 år



Gammal men rolig. :)

En snabb update.. ^^

Dags för en liten update.. ^^
O egentligen finns väl inget att skriva men ja, vad gör man inte för alla trogna läsare.. :)
Vi har varit dunderförkylda.. E speciellt. Snorig, hosta, hes, förkylningsblåsor i munnen.. :s Stackarn. Men nu mår han bra iaf! A åker aldrig på någon förkylning lr sjuka. Måste ha ett väldigt bra immunförsvar. ^^
Ja.. vad har hänt mer?

- Miranda fyllde 1 år igår och vi var bjudna på kalas. Fattar inte vart tiden tar vägen..
Hemma hos Miranda var det fullt hus och även den minsta bebis jag någonsin sett! Lika liten som en docka.
Vi hade iaf jätteroligt och blev bjudna på en jättesmarrig fruktsallad. Emil gillade dock inte blåbär då han grimascherade och ryste. Hehe. Sen fick E en puss av M. Jättesött! :) Tack för att vi fick komma!

Jag o E sov hos mamma o pappa i natt. Luften här ute i skogen är så mycket friskare än den i stan. Man känner hur hela näsan blir ren. Det är så himla fridfullt o skönt. ^^
- Jag är hus-sjuk. Jag vill ha ett hus, gärna igår! 

Nej, nu ska jag packa in i bilen och ta med mig E och åka till Hagge där Patricia är hemma o trökar. 

Vänta er inte en update igen allt för snart. Mitt blogghumör är inte det bästa just nu. ^^
Puss på er

 

Bloggtorka

Jag ville bara meddela att vi lever och mår bra. Har bloggsvacka just nu! ^^
Pussiluss


Pyssel igen



Idag har jag målat tavlor.
OBS: Det är inte egna motiv. Dessa finns redan, men jag målade av dom.
Passar bra i Emils rum :)

Nya ljuslyktor ^^



   

Ikväll har jag pysslat igen.
Detta vart resultatet :)


Pyssel


Pyssel pyssel och åter pyssel..
Muggar utan öra. Finns på dollarstore för 10 kr st.
Porslinsfärg finns på panduro. ^^

Leksands-outfit



Detta fick Emil igår. Pappa A kom hem från Leksand med en t-shirt och gammelmorfar hade köpt en body. ^^ Om A fick välja så skulle väl E enbart ha Leksands-kläder. Tur att jag inte bryr mig!

RSS 2.0