Update

God morgon i stugorna!
Sitter här och funderar på hur mycket snö det egentligen finns och hur mycket det tänker komma ner.. och hur lång tid det kommer ta innan allt har smält. Tyckte ju mig nästan känna våren i luften förra veckan.. tji fick jag för det.
Nu räcker det med snö.. !!
I bakgrunden visas Byggare Bob. Benjamin var så snäll och lånade ut en Rorri-film och en Byggare Bob-film. Emil är ju helt tokig i traktorer och då passade ju Byggare Bob som handen i handsken! Dock är den inställd på norska?.. och jag hittar inte dosan!! :) Tur att bilder säger mer än 1000 ord!

Idag hade vi spikat en liten dagsutflykt till Borlänge. Eyla (Emils kusin) fyllde år här om dagen.. och Noel är vi försenade med att gratta så vi tänkte fira dom båda. Dock vet jag inte hur vi ska göra med tanka på vädret. Just nu ser det ju ok ut, men de har ju varnat för ishalka och ännu mer snö.. Vi får se vad dagen utvisar.

Hoppas alla får en riktig toppenhelg!

Jag - sekretessbelagd? Nae..

Sitter här och spionerar lite. Eller pluggar kanske.. fast på ett roligt vis. Vi har fått i uppgift på vår Rättskunskap att söka all information det finns att hitta om en person, utifrån ett bilnummer.
Visste du att du, som privatperson, kan ringa folkbokföringen, skatteverket mm, utan att behöva uppge ditt eget namn samt orsak varför, OM du vill ta reda på en person och dess uppgifter!? Dessa myndigheter ska då kunna ge ut personens uppgifter. Vill jag ta reda på vad min kompis har för 4 sista siffror eller kolla om hon/han har några skulder så kan jag kolla upp det utan problem.. om personen i fråga har barn, vad barnet har för personuppgifter mm!! Helt sjukt! Man tror ju att man går omkring och är någolunda diskret/sekretessbelagd!
Våra Rättskunskapslektioner är väldigt roliga. Oftast går många minuter att reda ut våra "problem".

Nae.. nu ska jag fortsätta luska lite mer och dricka lite te innan det blir kallt!
Sov gott! ^^


Sorry!

Ni får ursäkta den otroligt dåliga bildkvalitén, men just nu har jag bara mobilkameran. (En dålig sådan!)
Ska försöka få fingrarna ur och leta reda på minneskortet till den vanliga kameran som fått fötter..

Bubbelbad 

Igår åkte jag och Emil ut till mina föräldrar då A var tvungen att jobba.
 Berättade för ett tag sen om att dom höll på att renovera.
Nu är det nästan klart.. (smågrejjer som att måla bastudörren, hyllor mm)
Jag tog såklart tillfället i akt och gjorde en premiär. Syster fick hålla mig sällskap och det
dröjde inte länge förrän Emil också hoppade i.
Jag kan bara säga en sak - UNDERBART!


Sy sy sy

Idag när jag kom hem från skolan så la jag mig i sängen och tänkte att jag skulle vila. Det tog inte lång stund förrän jag kom på att jag ville sy.. så jag rotade fram ett par byxor i stl 56 och stack iväg till HEMA och köpte tyg.
Detta blev resultatet! Och Olivia blir dess ägare! :)

 


Tjusiga killen!

Bilen är klar! Men.. det var massa mer fel på den - dock är dom fixade nu. Vi får väl se hur länge den håller nudå. ^^Såhär fin var Emil idag ^^
Hans gammelmormor fyller 65 idag så hela familjen
var dit och uppvaktade henne!
<3

Psssst.. lägg märke till en skrattande pappa i bakgrunden ^^
Vad han skrattar åt vette tusan! :p


Hullerombuller!

Vilken jäkla dag det har varit idag!
Lämnade in bilen på verkstad igår kväll då dom skulle byta bakbromsbelägg och åka och besikta bilen idag. När A skulle ringa och kolla om han kunde hämta bilen så konstaterades det att vi måste byta frampå också!! BLÄ! Allt vart hullerombuller då jag var i skolan, Emil hos min mormor & morfar och Andreas fick i sista sekunden lov att jobba pga att personal blivit sjuk. Tur att min fina mamma kunde ställa upp och låna ut sin bil!
Känner mig otroligt trött så ikväll blir det sängläge i tid! (Jag är en riktig nattuggla och brukar inte somna förrän efter 01!)

I morgon vankas skola och födelsedagskalas då min söta mormor fyller 65 år!
Sov gott!

Pulka & Bob 

Mysig eftermiddag hos Gustafsson Flodin! Grabbarna grus och deras mammor har fått frisk luft. Helt underbart skönt ute idag!

Olivia, så himla söt! Nästa gång tar jag med henne hem tror jag! ;)

 


Relax

Familjen har precis ätit kvällsmat, lax blev det! Mumma! ^^ Sitter nu och väntar på att vattenkokaren ska bli klar eftersom jag är lite smått sugen på te såhär efter maten.
Ska också snart rymma iväg lite. Tänkte ta mig en tur ut till mor och far & hämta lite saker jag beställt från IKEA. Sen ska jag även checka deras bubbelbadkar. Ååå vad jag längtar tills det är installerat! Då kommer jag bo därute i badkaret - tror jag. Det är faktiskt så att jag ALDRIG badat i ett bubbelbadkar! ALDRIG!
Mina föräldrar håller på att renovera huset och tar lite "pö om pö". Dom har slagit ut en vägg mellan tvättstugan och ett förvaringsutrymme.. och gjort om till en "relax", som pappa kallar det. Vi hade förut en kombinerad tvättstuga med dusch och bastu, men nu har dom alltså gjort om. Hela relaxen är numera kaklad, taket är sänkt och innehåller ett flertal "spottar". (Lampor för er som inte förstår) Bastun är kvar där den alltid stått och en duschvägg i glas är ditkaklad. Dom har satt in 2 korgfotöljer med tillhörande bord och ikväll ska dom alltså sätta dit bubblet. Dessutom har dom även satt in en balkongdörr och i sommar ska dom bygga ett däck ute. Jag tror det kommer bli finfint! :) Jag ska ta lite bilder sen så ni får se!
A är hemma med E och här är även min morfar och min kusin - grabbkväll. ^^ Dom kikar på Leksand - Mora. Jag gillar inte hockey.. men, jag har inget emot att se när det är Leksand - AIK! :)

Nae, nu ska jag dricka upp mitt te och sen ska jag brumma ut till skogen!
Hoppas alla får en toppenkväll!


Update

Lagom precis en vecka efter magsjukan fick jag den värsta förkylningen jag någonsin varit med om, tror jag. Näsan har varit likt en öppen kran och halsen som sandpapper. Trevligt!
Nu har kranen stängts igen men känner fortfarande av halsen, men jag får vara glad att jag är på bättringsväg!
Längesen jag var sjuk.. peppar peppar!

A jobbar och E sover, ska strax ta en kopp te och bläddra igenom lite skolböcker. Känner mig lite efter då jag inte haft någon ork att sitta varken magsjuk eller snörvlandes framför böckerna. Så jag ska ta ett ryck. Även i helgen tänkte jag försöka ta igen lite jobb.

På tal om jobb. Jag börjar få lite smått panik över vad jag ska göra när jag läst klart den här terminen. 28 Maj slutar vi. Då MÅSTE jag ha ett jobb..

Ja, detta inlägg var inte mer intressant än såhär.
Sov gott!


Bilden talar för sig självBilden talar för sig själv!
Tycker den är lite rolig ^^


RSS 2.0