Illvrål

Sitter här o funderar lite på hur det kommer gå för Emil med framtida sjukhusbesök, tandläkarbesök osv. Förra veckan var vi iväg till Falun o skulle kolla Emils ögon. Han har en misstänkt skelning på ena ögat, och eftersom Andreas skelade o hade glasögon när han var liten, så vill dom kolla upp det. Vi kom dit. Han lekte med lite saker dom hade där inne. Han skulle få ögondroppar o så skulle vi komma tillbaka efter en halvtimma o kolla om han hade något brytningsfel. Tjenixen. Såklart började han störtgråta när han fick dropparna, vilket är väl förståeligt. Dels fick vi hålla i honom och för det andra så svider det. Efter en halvtimma när vi kom tillbaka räckte det bara med att E fick syn på läkaren o så började han störtgråta igen. Plutten! <3 (Hur kollar man brytningsfel på en livlig 1-åring btw?)

I morgon ska E till fotografen så vi tänkte att vi skulle ha klippt honom tills dess. Tidigare idag brummade vi iväg till Borlänge o faster Jacqueline som numer blivit Emils frisör. ^^ Men så fort hon plockade fram trimmern o knäppte på den så var det kört. Illvrål. (dammsugaren låter ju 3 ggr så mycket men den älskar han.. ^^)

Om några månader är det ju dags för tandläkarbesök o ja, dom kommer ju få söva honom om dom ska komma in i hans mun! Samma med ögonbesöket som kommer om några månader. Det kommer bli väldigt intressant.
Funderar över om han kommer illvråla i morgon hos fotografen också.. hehe. Ja, det blir som det blir. ^^

- Å andra sidan är det ju bra att han reagerar! Nån förklaring på det tror jag inte behövs.

Dom 2 första julklapparna är köpa och inslagna till pluttis. Han har sett dom, men förhoppningsvis så har han glömt bort dom tills det är dags. :) Dammsugare o en Nalle Puh som berättar sagor o sjunger. ^^

I morgon vankas plugg, samma på tisdag. O på tisdag ska jag på en föreläsning på kvällen. Det ser jag fram emot!
Nu blir det bingen. E somnade redan vid halv 7. Märks att han var trött då klockan är tillbakavriden.
Blir en tidig morgon i morgon!

Sov gott alla!
<3

Kommentarer
Postat av: daniela

Stackaren :( Hoppas ni får fina bilder hos fotografen idag :D Havanna har ju missförstått hela grejen men att ställa tillbaka klockan. Hon somnade inte förs 8-8.30 så det e ju 9-9.30 för henne, men hon skulle upp innan 6 imorse. Haha

2009-10-26 @ 06:23:55
URL: http://havannasmamma.blogspot.com
Postat av: Sara

Hej! Tänkte bara skriva att det gick jättebra när Miranda skulle till Tandläkaren och hon är ju SUPER skeptisk till allt!! Hoppas ni får samma tandläkare för då kommer det att gå kanon bra! För ni har väl också på lasarettet? Hur är det annars då? Allt bra? Vore kul att träffas snart igen! Kramar!

2009-10-26 @ 10:51:43
URL: http://tomisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0