Hur mycket ska man tåla?

Jag kan rent ärligt säga att; JAG HATAR MINA GRANNAR!!!
- Så, nu var det ur världen.

Varför?

- Ungarna gapar o skriker i trapphuset var och varannan dag + på kvällarna. Bortåt 22-tiden på kvällen brukar det lugna ner sig, förutom på helgerna.
- Mamman har oftast sin ytterdörr öppen. Hon dammsuger med dörren öppen. Hon gapar på ungarna. Man hör allt!
- Mamman o hennes nya karl tog parkbänken som stod vid lekplatsen och flyttade den till "vår" parkering (Vi har 4 platser utanför vårat hus). Där sätter han sig, med hennes syster (som förövrigt också bor granne med oss), och mamman lägger en handduk på asfalten och solar toppless!! (?!?!?!)
- Ungarna är ohövdiga i munnen o har ingen respekt för någon!

Dom flyttade in ungefär samtidigt som oss, någon vecka emellan. Det var värst när Emil var nyfödd. Alla som fått barn VET hur det är i början innan man vänjer sig vid tidiga mornar eller att vara vaken mitt i nätterna osv. Gap o skrik dagarna i ända + nyfött barn är INGEN bra kombination!
Vi har ringt o klagat, 4:e gången hittills (och vi är inte dom som klagar annars, tror aldrig vi ens gjort det förut). Sist så kom nån från vår hyresvärld och gick upp och pratade öga mot öga med mamman. Vilken TUR att ungarna höll på att härja i trapphuset så att han fick höra! Han pratade även med A efter att han pratat med mamman. Så där fick det inte gå till! Nästa gång dom får ett klagomål, så får dom ett skriftligt varningsbrev. Men efter det då? Är det vräkning då?

Jag börjar må väldigt dåligt över det här. På riktigt!
Är man påväg ut till bilen, eller ut överhuvudtaget, och man ser dom utanför, så väntar man.. (undra varför man skriver man, när det är JAG ja menar...) iaf, så väntar jag tills dom försvunnit innan jag går ut! Jag vill inte ens gå ut på balkongen, om jag skulle råka se dom, eller höra!
När jag är påväg hem och ser dom utanför så tar jag en extra sväng med bilen ihopp att dom ska vara borta nästa gång jag ska parkera! Det är jobbigt att vara hemma! Och ens hem ska väl vara ens trygga borg? Eller?!

.. suck!
-Hur mycket ska man tåla?


Förkylningsvirus..

E är sjuk - igen! Blir så trött på det här. När ska han få vara frisk?
Började igår kväll. Dålig på att äta och ville inte ha välling alls innan läggdags vilket inte stämmer alls.
Vaknade o knölade i natt som var. I morse hade han feber och bajsade löst 2 ggr med kort mellanrum. Har inte velat ha någon mat på hela dagen, förutom mot kvällen då han faktiskt fick i sig lite mat. Eftersom han först hade bihåeinflammation och sedan öroninflammation så ville vi inte vänta o chansa, så vi åkte upp till akuten. Denna gång var det ju en bra läkare iallafall. A ringde upp o pratade med barnavdelningen på Falun först, och tanten som svarade vart väl inte så glad o tyckte att vi skulle prata med sjukvårdsrådgivningen först o ville att vi skulle åka till Ludvika istället. Hm. Jaja. Tur att vi fick en bra läkare iaf. A frågade i receptionen också vilken läkare det var vi skulle ha.. för vi ville inte riskera att ha samma person som tabbade sig sist.
Öron o hals såg iallafall bra ut och snabbsänkan låg på 13 så det var ju inte alls så farligt som vi trodde.
Vi kan ju inte åka till aktuen så fort Emil blir sjuk, men när vi haft dessa tråkiga sjukhusvisiterna hittills så blir man ju lite oroliga! Hur som helst så är det ett vanligt förkylningsvirus. Feber.

Och nu vaknade han.
Got to go!

Sov gott <3


Fredagsmys med Taio Cruz ^^

 


 


Babyboom

^^ Eftersom 2 av mina sweet friends släppt bomben att de ska ha barn så vill jag såklart skriva ett STORT GRATTIS till Anna och Sara! Stor kram till er båda! <3 Sabina väntar också smått. (Grattis till dig också :) ) Och sen Patricia som vi med spänning väntar på ska kläcka när som helst!
När jag var gravid med Emil så var Sabina gravid med Benjamin och en släkting; Elin, gravid med sin lilla prinsessa Tyra. Nu ska även Elin ha en till, och Sabina som tidigare skrivet. (Jag och Sabina är tremänningar) Undra vem den 3:e är i vår släkt som är/kommer bli gravid. Det sägs nämligen att 3 st i samma släkte är gravida samtidigt. :) Men det där får man ju ta med en klackspark. Vi har iaf inte planerat in något syskon ännu! Vi vill vänta! :)

Ikväll har vi ätit Tacos, mums! Emil somnade tidigt och jag känner att jag också borde gå o sova. Har lite ont i huvudet.. ska tjata till mig lite massage innan sängdags. I morgon har jag blivit lovad sovmorgon också, inte illa!
I morgon ska vi äta lunch hos farmor Ulla och jag har lovat göra en paj till efterätt. Funderar lite på vad för paj jag ska göra.. hallon, äpple, rabarber.. krusbär? Det visar sig! Baka är iaf kul och det är trist att komma helt tomhänt när man blivit bjuden. ^^

Sov gott
Kram

På Fredag! ^^

Ååå, jag är så trött! Gick upp redan vid 7. Måste börja ställa mina sov-ovanor till rätta! Blir väääldigt sent.. :s

Nu är det inte alls långt kvar tills Patricia och Mikael får sitt lilla pyre! Jag längtar så!!
Tror att det är en liten tjej.. och Andreas har sagt att bebisen kommer komma på fredag.. och han har ju alltid rätt när det handlar om graviditeter! Alla han gissat kön på har varit rätt, och när Linda o Tobbe väntade Nora så sa han en dag, o så kom Nora den dagen! :) Haha. Jag hoppas att han har rätt med P & M´s bebis också! :)

Idag ska vi hem till en av Andreas 5 systrar. Vi har bilvit bjudna på mat. Funderar på om man kanske skulle köpt med en blombukett eller nåt. ^^ Vi träffas ju inte alltför ofta!

Pissväder!

Ja, så intressant vart det idag!
Hoppas alla får en trevlig dag. Det blir vad man gör det till! :)
Over and out

Update

Skärpning i ledet, som nån en gång i tiden sa.
Varje gång jag sätter mig ner för att skriva i bloggen så.. vet jag inte vad jag ska skriva. Så det slutar oftast med att jag raderar det lilla jag skrivit, eftersom jag tror att det iaf inte är något att läsa.
Dagen idag, gymmet. Annars, inget speciellt.. förutsatt att jag fick en glad nyhet. Men det får ni reda på nån annan gång och nej, jag är inte gravid!

I lördags åkte jag och Emil till Kopparberg och hälsade på Peter och Neringa. Kul att se dom igen, det händer nämligen inte så ofta. Fast nästa gång är det deras tur att komma och hälsa på oss.. ^^!
Vattenfestival här i Ludvika i helgen, tror inte jag missade något? Visste nämligen inte ens om att det var vattenfestival förrän sista dagen av festivalen. Och eftersom jag inte är den där tjejen som gillar att festa så.. gjorde det ingenting alls.
Vad har annars hänt? Håller på att bunkra upp med flaskor och glasburkar här hemma. Har blivit så pass huslig att jag plockat massor med bär, vinbär (röda och svarta) och krusbär. Har även en påse med rabarber som ligger i frysen. Har gjort krusbärskräm.. men ska ta o göra saft och gelé någon dag när jag är på humör. :)

Hör hur regnet smattrar utanför.. har hört några knallar av åska, och hoppas innerligt att Andreas, som är hos sin mor, kommer hem omedelbums! Hatar att vara ensam när det åskar... och det är väl blixtrarna jag hatar mest! Usch o fy!

På fredag är det 1-års kontroll och vaccination för Emil. Ska bli kul att träffa alla från föräldragruppen igen!

Sov gott <3

Cyklingen inställd!

.. Johanna ligger inlagd i Falun. Magsmärtor igår och akuten i natt.
Hon har nu fått gjort ultraljud och dom har hittat nån "prick" på tarmen..
Vi håller alla tummarna för att det kommer gå bra o att hon får komma hem snart!

<3


Intresseklubben antecknar..

Fredagsmys alldeles för mig själv. Emil sover sedan 9 och Andreas jobbar. Han jobbar mycket denna vecka.. lite trist men men.. skönt att ibland få vara ifrån varandra ockå, för det behövs! Men nu känns det bara ensamt..
Annars har dagarna bara flygit förbi. Inget nytt. ^^
I morgon ska jag och Johanna trampa Väsman runt. En stäcka på 4,5 mil. Det blir skoj.. ^^
Sitter o kikar lite på Big brother på tv400..  :p

Ja, det var ju ett väldigt intressant inlägg..
Får uppdatera i morgon om jag orkar.

Nattinatt <3


Evigheters evigheter!

Har precis ätit lite mat. E sover & A är iväg & hälsar på F. Det är så skönt att få vara "själv" ibland. Det behövs, om inte väldigt nödvändigt!
Fick ett glädjande samtal på förmiddagen. Linda m. familje tyckte att vi skulle ses och vi tackade såklart inte nej.
Evigheters evigheter sedan. Synd att skruttan sov, annars hade ungarna fått leka lite. Men fler gånger blir det :)
Skulle behöva snygga till i köket, sen tror jag att jag ska ta mig an skrubben i hallen. Ni vet, ett sådant ställe som är väldigt nödvändigt att hiva in saker i snabbt när man städar om man får främmande. Ska leta på ett par gardiner också och byta i sovrummet. Sen, när A kommer hem, ska jag åka ner till morfar o låna hans skruvdragare. Vi måste skruva i sånna där barnsäkerts-anordningar i skåp o lådor. För nu är det katastof! :) (kommer inte på vad dom heter) Så.. nu vet ni vad jag ska göra idag. Väldigt intressant.. Just ja, promenad är inplanerad också.

Nej, köket var det ja.

Over and out! 

RSS 2.0