Fotografi av vår skrutt



Idag blev jag jätteglad, för detta var vad posten kom med!
Mammas <3

Påsk och födelsedag(ar)



Påsken är förbi! Den går alltid så fort och på nåt vis tycker jag det är ganska skönt! Sommaren närmar sig med stormsteg :)
I fredags fyllde min söta morfar år, och såklart åkte vi ner o firade honom lite smått.
Han gillar att skrapa lotter så vi gav honom det. Han vann konstigt nog också, hela 90 kr. :)
På lördagen fick jag sovmorgon, det var verkligen skönt att få ligga någon extra timma.
Efter att vi gjort oss klara hämtade jag upp systeryster och hennes Belle och sedan brummade vi allihopa ut till buchen.
Där hade mor o far fullt upp med att fixa klart maten och tillslut åt vi en riktig påskmiddag. Jättegott!
Sedan vart det fika och lite förvånad blev jag faktiskt när dom tog ton o sjön för mig :) Jag tycker sådant är lite pinsamt, faktiskt. Man sitter där o hela gänget är omkring en. Man vet inte riktigt vad man ska göra, så i vanlig ordning börjar man spexa i form med att le och vifta omkring med armarna. :)
Fick lite presenter och jag vart supernöjd :)
Johannapanna kom också, innan vi gottade i oss maten.
Fick 2 jättefina klotljus, ett supergott te och mörk choklad.
Tack stumpan!

Sedan har inte så mycket hänt, förutom att jag fått någon typ av städmani. Jag har dammsugit, tvättat, torkat golven, skurat balkongen och fixat o donat. Tänk vilken lust man kan få att göra saker när det blir fint väder :)

Nu ska jag dricka upp min likör med mjölk och sedan gå o lägga mig!
Puss o Hej

En salig blandning ^^

Nu är skrutt sjuk igen och fy vad ont det gör i hjärtat när man inget kan göra förutom att ge alvedon och snyta näsan.
Feber, hosta och snorig, precis som för nån vecka sen. Där fick jag som sa att Emil nästan aldrig var sjuk. Bättre att hålla tyst för det slår tillbaka på en lika snabbt. ^^
Vi har tagit det lungt, skrutt sover just nu och jag har donat lite i köket. Jag har lånat hem avfettning av mormor ♥ och ska ta o rengöra ALLA köksluckor och dörrar. Tänkte köra iväg pappa Andreas och våran son på en promenad, för luft skadar ju aldrig. Det luktar så starkt så jag vill inte att pluttis ska vara hemma. 
Snart är det påsk och jag har nog inte en påsksak hemma förutom lite ris. Vi ska ändå inte vara hemma så mkt under påsk. Långfredagen blir det kalas för morfar som blir 69 och på självaste påskafton samlas vi hemma hos mina föräldrar och äter påskmat och firar mig som blir 23! :) Hoppas bara på att Emil blir bättre så han orkar med. Inte för att det blir nåt jädrans tjohej, men det kan ju vara skönt om han är pigg o glad. Dock är han bättre sen igår och det tackar vi för!

Igår lånade jag hem mammas cykel som stod uppe hos syrran. Tänkte att jag skulle börja cykla lite, vi bor ju inte alls långt från affärn lr stan överhuvudtaget, och ändå tar vi bilen så fort vi ska nånstans. Nu ska jag ju inte cykla med Emil, för vi har ingen såndär cykel-grej.. utan det är ju perfa för mig som kan cykla till gymmet tex (när jag nu ska hitta tillbaka till motivationen) och på så vis få en "gratis" uppvärmning. Dock var min balans inte den bästa. Usch vad läskigt det var. Jag tror inte jag cyklat på 4 år lr ngt. Men det var skönt med lite luft.

Jag vill till Stockholm, NU! Jag vill åka dit o bara vara en helg, umgås med kussefinen lr kanske rentutsagt kussefinerna, shoppa lite, gå ut på kvällen o ta en drink och bara prata lite. Träffa lite vänner. Snart snart. :)
Sen har jag planer att SNART åka ner till K-holm och träffa fina Anna! Fattar inte vad det är jag väntar på egentligen, jag har ju all tid i världen. Anna, säg till när du har en dag ledig så kommer jag bums! :)

Nej, nu ska jag äta lite mat, och sen fortsätter städningen!
Puss o Hej

Hurra hurra hurra!



Grattis till Benjamin som blir 1 år idag!
Puss o Kram från oss <3

Emil hälsar att han kommer med present så fort han blir frisk! :)

Fingrarna ur!

Emil har precis somnat (21,30) Rekord! Igår somnade han kvart 10 o trodde väl att han skulle vakna som han alltid brukar göra nån timma efter, om han somnat "tidigt". Där fick jag. :) Hjärtat sov till 9 i morse. Nu får vi väl se om han tänker göra en repris på det. *hoppas*
Jag känner mig förövrigt väldigt trött o smutsig (läs flottigt hår) Jag ska strax ta en dusch o sen tänkte jag faktiskt runda av min kväll med ngt att läsa vad det nu kan tänkas bli. Jag är ganska dålig på att läsa böcker, dock gillas tidningar bättre.
Vi börjar få fingrarna ur här hemma och har idag fått hem Louie´s sängstomme som han inte behövde ha. En i svart smide. Lite tvärt emot vad jag vill ha egentligen (vill ha en i vitt trä.. lantkänsla) , men denna får duga sålänge. Påminner på eran till 120-sängen, Patricia. ^^ Sedan har vi fått iväg dom gamla sängarna som i morgon ska slängas på tippen. Och sedan åkte A och morfar ut till mor o far med Andreas superdupersköna 120-säng som stod i Emil´s rum. Dom ska få låna den. ^^ Nu ska vi göra iordning i Emil´s rum tänkte vi. Dock tog vi med en bäddsoffa hem som ska stå i hans rum. Kan vara bra om man får nattgäster. :) Emil sover ju ändå i vårat rum så..
Annars ser det ut som ett halvt bombnedslag här hemma. Det är inte skitigt, det är bara lite mkt saker överallt. Bredvid mig här exempel ligger en stor hög med ren tvätt som ska vikas iordning - men det gör jag i morgon. :) Hoppas på fint väder i morgon också - då ska jag ner i källarn o hämta upp utemöblerna till "ballen".

Nej, nu ska jag ta en efterlängtad dusch o krypa till kojs!
Sov gott
<3

Leksand - AIK ikväll..

Sitter här och funderar på vad vi ska äta idag. Ikväll ska jag o A iväg till Leksand o kolla på Leksand - AIK. Min första "riktigta" hockeymatch. Jag ser väldigt fram emot det och tror det blir jättekul! 
Dock lär vi äta lite innan.. vad är frågan.
Emil är hos mormor idag och ska vara där tills ikväll. ^^

Igår bröt jag ihop, bokstavligen - efter att hållt på att skruva på ett jävla sängben i 3 timmar. Skruven hade fastnat i nån mutter som satt fast i trät i sängen och det spelade ingen roll vilket håll jag skruvade, det hände INGENTING! Så min provisoriska lösning blev, strax före midnatt, att ställa en av våra stereo-högtalare under en sida av sängen (3 av 4 ben var på plats). Pappa lr min morfar får hjälpa oss i morgon.. tror vi måste borra ett nytt hål åt sängbenet... Sängen var förövrigt jätteskön att sova i. (Vi köpte ny säng igår.. )

Härligt väder med strålande sol! Jag såg idag när jag var på stan, att dom börjat sopa undan grus från gatorna. HÄRLIGT!

Nej, nu ska jag klura ut vad vi ska äta.. min mage börjar kurra!

Hejja Leksand nudå ;)


RSS 2.0