En svart skinnjacka

Man hittar en svart skinnjacka, men det är inte Jimmys. Hur stor är procenten att någon skulle ha "tappat" en svart skinnjacka bara sådär? Plånbok och nån väska hade också blivit upphittad men det var inte heller något som tillhörde Jimmy. Känns som att det är nån som vill jävlas. Blir så irriterad!

Och sen den här taxichauffören. Ja menar, nu var det ju tydligen inte Jimmy som blivit misshandlad, men om man SER att några killar slår ner en annan och skallar personen flera gånger, ringer man inte då åtminstone polisen?! Jävligt lågt tycker jag.

Natten till lördagen, för 2 veckor sedan, försvann även en man i 41-års åldern på natten när han var påväg hem från krogen i Hallstahammar. Är det inte lite mysko? - för fallet är nästan identiskt. Han är fortfarande inte hittad..
Det finns artikel att läsa om det på;


http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=849888&rss=554


Kan delarna till telefonen tillhöra Jimmys mobil?

Idag har det varit ganska så fullt upp. Vaknade jättesent och Emil likaså. Skönt att få sova på mornarna. ^^
Varit hos mormor o morfar en stund.
Mamma var barnvakt medan jag o Andreas åkte upp o handlade lite mat. Sprang även in på Åhléns och köpte en tomtedräkt till Emil. <3
Nu ikväll har jag o systeryster ätit potatis, prinskorv, köttbullar (INTE köptbullar...) och omelett med champinjonstuvning! Gott!

Idag när vi satt och åt hemma hos mormor slog det min syster en sak. I fredags natt när hon kom hem från en fest så hittade hon ett sony-ericsson batteri och baksidan på en mobil i trapphuset. Så hon tog in det till sig.
Jimmy försvann ju natten till lördagen. Så efter några samtal och ett möte uppe vid folkan så tog hon upp det med Jimmys pappa som gick iväg till Telia-butiken och frågade lite saker. Batteriet och baksidan på mobiltelefonen var densamma som den telefon som Jimmy hade. Kan det möjligen ha varit delar av Jimmys telefon som hon hittat?
Skallgångarna fortsätter.
Imorgon är första träffen kl 9 vid polis-stationen.
Dom som kan och vill hjälpa till, tveka inte!
Jag vill, men har ingen barnvakt. :s

Är i ständig oro.
HOPPAS!


Hoppas och ber för att Jimmy ska komma hem!!

Nu har väl dom flesta sett på nyheterna och läst kvällstidningarna.. Det är så jäkla sjukt alltihopa!
Som Andreas sa, tänk om det var Emil som var 22 år och var spårlöst borta! Jag skulle bli galen. Tankarna går till Jimmys familj. Även om man inte känner dom så känner man med dom! Man fattar inte att sånna här saker kan hända här.. i lilla Ludvika. Jag hoppas och ber för att Jimmy ska komma hem, välbehållen!

***

Jag o E sov hos mamma i natt. Jag håller på att få slag på min bil. Jag vill bara slå sönder den ibland.
Tror vi bytt ut varenda del på den. Och inte nog med det.. batteriet var så svagt så vi fick lov att starta med startkablar nu på slutet. Idag fick vi ett nytt batteri som morfar satte i imorse. Fyllde sedan på olja för det var snudd på att den var slut. Inte ens att lampan i bilen har varnat heller. *suck* Allt var frid och fröjd och jag o Emil åkte ner o hälsade på mormor o morfar efter att vi åkt från mamma. När jag o Emil skulle åka hem, tror ni inte att parkeringsbromsen frusit? Själva spaken gick ju att ta ner, men bromsen har frusit fast. Då började jag att grina! Fan fan fan. Kom ingenstans.
In med Emil till mormors granne och han gick ut o fixade. Han sa att det var ett hål där bromsen sitter och när det är fuktigt ute blir det blött där.. och när det blir sådär kallt så fryser allt. Så nu får vi inte ha i någon broms alls när vi parkerar.
Nog för att jag inte haft det heller dom senaste gångerna eftersom jag vet att den brukar frysa.. men nu var det extremt och det var faktiskt inte jag som hade dragit i bromsen heller, det var morfar som dragit åt den när han skulle byta olja lr ngt. Jag blir så matt! *suck*

E sover. Han har varit grinig mest hela dagen. Skrutten!
Har satt upp ljusstarkar i fönstrena nu. Strykte julgardinerna igår och satte upp men tänkte vänta lite med stakarna eftersom det kännes snudd på förtidigt.. men nu har jag sett massor som har satt upp sina ljusstakar, så då gör jag det med! Mysigt mysigt!
Ska baka pepparkarkor någon dag o bjuda alla mina söta vänner på! :)
Synd Anna att vi inte bor lite närmre varann. Nästa år MÅSTE vi ses!! <3

Nu ska jag skala en clementin o äta upp! MUMS!

Puss <3

Spårlöst försvunnen :s

Hej på er!
Idag snöar det. Och ja, nu när julen närmar sig så är det ganska mysigt ändå. Jag som egentligen
inte alls tycker om kyla. Ska gå ner idag till källarn o hämta upp julkartongen och ställa i stora garderoben här uppe i lägenheten. För snart åker ljusstakarna fram vill jag lova! Vet inte ens om jag orkar vänta tills helgen. Hehe.
Idag ska jag passa på att städa och tvätta. A börjar jobba vid 4 och vi har tvättid mellan 16-21. Emil är hos mormor heela dagen och sen när tvättiden är slut så åker jag hem till mamma o spenderar min natt där med Emil. <3
Ska möblera om lite idag tror jag. ^^ Hoppas det blir bra.
Förövrigt händer inte så mycket alls..

Förrästen, en gammal klasskompis är försvunnen! Vi gick 7-8-9:an i samma årskurs och 1:an på gymnasiet i samma klass. Jimmy Bäckman heter han. Du kan läsa artikeln på ludvikatidningen hemsida: http://www.dt.se/brottsplats/article375064.ece
Ni som vet något. Snälla hör av er!
Jag ber för att han lever och mår bra!

Nej, nu måste jag sätta lite fart. Ner i källarn var det ja..
Kram på er <3

Andreas upp i dan!



Såhär lät det hemma hos oss tidigare idag! :)
Bilen hade frusit.
Kan bara skratta ^^

Ett flertal julklappstips!



Pipparkaka - pepparkaksformar
229 för 4 st eller 69 för en.

...



Avbitna pepparkaksgubbar
89 kr

...




Maggie T Nutcracker - knäcker nötter mellan låren
129 kr

...




Tattoo Sleeves
Mönstrade naturtrogna nylon-ärmar.
39 kr

...



HeeBeeGeeBee
Vibrerande masserande maskin för huvudet
199 kr

...



SelfShelf
Bokhylla. Det är bara den nedersta "boken" som är hyllan.
Går sen att ställa upp till 4 kg böcker på den.
Ser ut som att böckerna är fastlimmade på väggen.
279 kr

...



Den självrörande muggen
Ett enkelt tryck på örat och kaffet/chokladen/Tet rörs om.
99 kr

...




LED Duschhandtag
Är vattnet kallt lyser det grönt, är det ganska kallt blir det blått,
ljummet signaleras av lila för att slutligen bli rött och varmt.
499 kr

...


Slippies
Värm tofflorna i mikron i 90 sekunder.
Värmen håller upp till 2 timmar.
239 kr

...



Drinkschack
Drick din motståndares pjäser i takt med att dom blir utslagna
185 kr




Gå in och kika på
www.coolstuff.se

Extraknäck..

Snoret bara rinner - igen. Den här förkylningen verkar bara gå runt runt runt. BLÄ!
A kom hem från Leksand för en timma sen ungefär. Hockey.
Har inte sett min kotte på hela dagen. Åkte tidigt i morse med bror sin på rättegång. Han fick nämligen en glasflaska i huvudet i somras. Vilka idioter det finns! O när dom kom hem därifrån så hade jag o Emil hunnit åka till gammelmormor.
O sen åkte A till Leksand. Var egentligen meningen att Emil skulle ha sovit hos sin mormor i natt, första gången. Men, hon är också snorig o jävlig så jag tyckte det var bättre att Emil var hemma hos mamma och pappa. ^^ Så ikväll har Emil fått bada. Det tycker han om. ^^
När A kom hem hade jag somnat bredvid skrutten. Det kändes som att det var 100 grader varmt inne. Hade tänt en hel del värmeljus.. var tvungen att öppna balkongdörren.

Var inne på ams.se häromdagen o sökte ett jobb. Idag ringde dom och jag fick det! Ett extra-knäck bara o även om det kanske inte är sådär jättekul så är varenda krona välkommen!

Nej, nu ska jag plocka i och ur diskmaskinen och sen ska jag nog faktiskt krypa ner o sova!
Puss o Hej

Emils dopdag 15/11

Vilken dag alltså! Fint väder fick han också o mammas prins var så himla duktig. Sa inte ett ljud under hela dopceremonin.. inte för det hade gjort något heller men, ja, ni förstår.
Jättekul att det var så många som kunde komma!
Gott fika var det också o jättefina tårtor. Bilder kommer senare nån dag. Måste föra över lite på datorn. Har inte hunnit med det ännu. Fick en hel tårta över, så den delade jag upp o fryste in. Kan ju vara bra om man får främmande någon dag! :)
Emil fick jättefina dop-presenter. Blandannat en kristallskål som vi hade i kyrkan och hällde vattnet i. Det står "Gud som haver barnen kär, se till mig som liten är" och sedan hans namn och dopdag. ^^ Han fick allt från böcker, fotoram med kort på Emil och leksaker, ramar med gipsmassa som man ska trycka hand o fotavtryck i och massa pengar. Emil är rikare än sina föräldrar just nu! Hehe. Sen fick han handdukar som det står Emil på, en musikpåse (sångbok o olika figurer som man trär på fingrarna ex: stjärna, katt, får.. mm) Ja.. massa saker som sagt!
Tack alla!
När vi kom hem igår så slängde jag på mig min kostym (mjukisbyxor o linne)! Hur skönt som helst!
Sen sov vi. Jag o Emil. Helt slut var vi båda 2!

Idag har familjen varit på middag hos min mormor o morfar. Nötstek med potatis, sås, grönsaker o svartvinbärsgilé! Mums!
Har köpt nya färgpatroner till skrivaren också. Skrivit ut lite foton på Emil o fixat. ^^
I morgon har vi inget alls på tapeten. Vill iväg till dollar o kika på några fina gardiner som Emil ska ha i sitt rum.

Nej, nu blir det nog bingen!
Pussiluss <3





Förberedelser inför Emils dop

Nu är allt klart inför i morgon. Vi ska nämligen döpa Emil då. Ville Emil Axel. ^^ Många tror att man döper barn bara för att dom ska få sitt namn, men så är ju då inte fallet. Namnet är ju redan bestämt sen innan.
Ikväll har vi varit o dukat och grejsat i församlingshemmet. Tårtorna är sååå fina! :) Men jag kan ju inte avslöja något i förväg. Hehe. Kort får ni se i morgon! :)
När vi kom hem så dök bokstavligen jag o Emil i sängen på en gång och somnade. Det behövde vi! E har varit hos sin mormor idag och nästan inte sovit något alls. Kanske en halvtimma på hela dagen. Inte bra..

Ikväll har hela familjen duschat o badat. I morgon är det bara att kliva upp o fixa iordning sig o sen pyser vi iväg.
Ska bli så himla roligt och jag ser verkligen fram emot det! Kul att så många kunde komma!

Nej, nu ska jag packa iordning väska o grejer, sen ska jag sova!
Godnattis

Mycket på tapeten..

Återigen ett sent inlägg.

Hade beställt väckning av Johanna vid 10, halv 11. 11 svarade jag. ^^ Bestämde att vi skulle ses på gallerian o fika med Fanny o Alicia.
   

Kul att ses allihopa. ^^ Lär bli fler gånger. Lätt att det går några veckor mellan gångerna. Tyvärr.

Pappa Andreas kom o hämtade mig o Emil och sen for vi iväg till Borlänge - Kupolen.
Nu har jag ÄNTLIGEN hittat något jag kan ha på mig på dopet.
O sen köpte vi kläder till Emil också som han ska ha på sig efteråt själva ceremonin.
Inhandlade också en svart långärmad tröja på gina tricot och ett par strumpbyxor.
E fick också stumpor och raggisar.
A köpte 2 par t-shirts och 2 skortor!
Han blev så fin så! :)
Tack A!

Åkte hem till mina föräldrar sen.
Var meningen att jag o mamma skulle göra slingor i varandras hår.
Men, jag hade sån j-a huvudvärk, eller migrän, rättare sagt.
Så vi sköt upp det.
-Igen.

I morgon är det farsdag. Eller, idag rättare sagt.
Vi ska fira lite smått hemma hos mormor o morfar vid 4.
Synd bara att A börjar jobba 8 i morgon bitti och kör tills måndag morgon.

Nästa vecka blir det fullt upp.

Då ska vi till församlingshemmet o hämta nycklar.
Föräldrargrupp.
Träffa prästen.
Inhandla det sista till dopet.
Baka.
Slinga håret.
Vika klart alla servetter.
Duka.
Dekorera.
Dop.

Nu måste jag nog sova..

So long.




Samy - Aurora



Nu är det såhär sent igen.. men, jag var bara tvungen att lägga upp den här låten.
Sabinas kille som rappar..

En snabbis..

En liten snabb update såhär innan läggdags.
Emil ville inte somna natten som var. Halv 3 i natt somnade han. Men sen sov vi till 11 så det var ju skönt!
Mamma sov här i natt. Eftersom pappa jobbar i sthlm på veckorna så tyckte hon det var lite tråkigt att sitta ute i skogen alldeles ensam. O eftersom A jobbade natt så passade det perfa! Men i morse när vi vaknade så var hon borta. Har inte hört ett ljud. Snacka om att sova djupt! Hon åkte redan vid 9 eftersom hon skulle jobba.
Jaja. hur som helst. Idag har jag varit hemma hos Patricia o Mikael och druckit kaffe och ätit knäckemackor med mjukost. Pratade om allt mellan himmel och jord och det var i vanlig ordning väldigt trevligt!
A och E var hos A´s mamma o hälsade på.
O nu är A hos sin bror o kollar på film.
E sover.
Tog mod till mig o ringde till Annapanna. Kunde knappt sluta prata tror jag.
Är nog väldigt pratig idag. ^^

För övrigt, om någon vill mig något och vill ha svar så ska ni INTE skicka sms. Ring istället.
Har inga cash på luren.

Skulle behöva gå ner i tvättstugan o boka en tvättid, ganska omgående. Nu ligger jag efter igen. Suck!
Jaja, det var det.

Godnatt


Så sant...



Kapten Röd - Trasig

Bilkrångel...

Jag säger bara en sak, jag hatar min bil!
Idag när A skulle åka o träna så startade inte bilen. Så jag gick ut och provade. Död.
Trodde inte att det var batteriet för när man vred om nyckeln så lyste lamporna och fläkten fungerade utmärkt. Fick ringa min kära morfar som kom upp o hjälpte mig. Tänkte kanske att jag hade dåligt med glykol o att det hade typ.. fryst fast. Bilen startade iaf när vi laddade batteriet (så lite urladdat måste det väl ha varit..) och sen åkte vi iväg till närmaste mack. Iaf så var glykolen typ, nästan slut. Bra Jenny. Köpte med mig en dunk kylarvätska och sen åkte jag ner till min mammas kusin o hennes familj. Pelle hjälpte mig tömma den glykol som fanns, och den var geggig. (hehe) Så nu är det iaf påfyllt och jag hoppas innerligt att det inte blir nå mer krångel nu! För jag orkar inte med bilkrångel mer!
BLÄ!

Sitter o slänger ett öga på Sing-A-Long.. Emil sover och A sitter o spelar dator.
Ska ta o röja upp lite i lägenheten innan jag kryper ner i sängen!


Leksandsfanatiker..

Jag somnade när jag la Emil vid halv 12. Vaknade vid 4, gav Emil lite mat.. och nu är jag jättepigg! Typiskt. Men så kom jag på att jag kan ju uppdatera lite.
Jag och Emil åkte hem till Linda och Nora ikväll.. lr, igår kväll eftersom det är ny dag. Hennes Tobbe var på hockey, likaså Andreas. Så vi tänkte, eftersom vi har lika tråkigt och bara går hemma o skruttar så kunde vi lika gärna ses. Nora hade precis somnat när vi kom, och Emil somnade också. Skönt! Pratade om allt mellan himmel och jord och det var faktiskt jäkligt trevligt. Ska ses på söndag igen då Tobbe jobbar eftermiddag o Andreas natt. Äta lite gott. Ser fram emot det!

A var lite putt när han kom hem från hockeyn. Leksand förlorade. Fattar inte varför jag ska dras till hockeykillar - och det är inte med flit. Min första pojkvän hade spelat hockey i yndre dagar, mitt x spelade hockey o var väl ipríncip hockeytokig o hade massor med inspelade hockeymatcher som han kollade på nästan dagligen. O A, helt Leksandstokig. Nåde den som försöker tuta i Emil att hejja på nåt annat lag.. han blir inte populär. Det är lite otäckt att en sådan sak kan göra så att man tappar humör o ja.. Nej, jag förstår faktiskt inte. Men, jag är ju inte intresserad heller. Jag kan säga såhär, OM Emil skulle få något från AIK lr ngt annat lag, vi säger Mora, så skulle det bokstavligen hamna i soptunnan! Så Leksandstokig är A. Gillar det inte! När jag var gravid och jag föreslog Mora som BB (där pappan får sova kvar blandannat) så var det ju inte alls tänkbart eftersom han i princip hatade Moras hockeylag! Förstår ni?! Dock tycker A det är skitkul att jävlas med andra som brinner för nåt annat lag. På skoj alltså. Som hans systers sambo. Han är ju helt tokig i Frölunda o har smittat över det på sin äldsta son som är 6 år. A som då älskar Leksand försöker få Adam att hejja på dom istället. När den yngsta föddes så var den ultimata "välkommen-till-världen-presenten" en Leksandsnapp lr liknande. O ja, Emil har ju både Leksands matchtröja och napp..
Ja.. alla lär väl ha något att brinna för. Så är det.. Själv brinner jag inte för något alls just nu.. Förutom min älskade lilla Emil som är det finaste jag har!

I morgon vill jag upp på stan. Tänkte jag skulle försöka hitta ngt att ha på mig som passar byxorna jag köpte - som förövrigt är jättestora helt plötsligt! Kanske måste tvätta och tumla dom? Vilka problem..

Nu börjar mina ögonlock bli lite tunga så det är väl dags att säga godnatt! (godmorgon)





RSS 2.0