Bebis

I dag har våran lillskrutt fått en liten kusin. Andreas bror och hans flickvän fick en liten kille i morse.




Sen, i går kväll, fick våran skrutt en liten syssling. Min tremänning och hans
flickvän har fått en liten tjej.
Nu är det bara vi kvar! ^^

Bäddat och klart ^^









Kom bebis, kom!

Sex and the city

För det första vill jag gratulera Anna som fyllde 22 år igår! Grattis stumpan!

Jag o älskligen vaknade VÄLDIGT sent idag. Och jag tänker inte nämna när vi vaknade för det känns faktiskt lite pinsamt. ^^ Men det gör inget. Vi får väl passa på att sova ut ordentligt nu medan vi kan. :)
Igår var Linda och Tobias här och fikade. Riktigt trevligt. Så idag har vi bestämt att vi ska gå ner på kina-restaurangen och äta lite gott och sedan ska vi gå på bio. Sex and the city-filmen. Tror inte nån av våra män var speciellt sugna på den, men vad gör dom inte för oss! :) Andreas slår över när det är sex and the city på tvn. Han säger att dom antingen; ligger i en säng, är ute på krogen, sitter och äter/fikar och snackar massa skit eller nåt annat ointressant. Haha, karlar. Tur att vi är så olika. Hur kul skulle det vara att vara tillsammans med någon som tyckte och tänkte lika dant som en själv? Det vore ju som att vara tillsammans med sig själv. Och det skulle inte jag vilja iaf! :)

Nu har Ludvikafesten börjat här. En liten festival med olika artister och öltält, restauranger längs storgatan, lite karuseller osv. I kväll spelar BWO. I morgon är det Noice, Velvet och Pain.. På lördag kommer Tobbe Trollkarl ^^, han är väl för söt. Känns inte som att jag är speciellt sugen på att ränna runt på stan. Men om det är något band jag velat sett så är det Noice. Sen är det ju massa fulla människor som vinglar omkring och inte tar nån hänsyn.. och så kommer jag där, höggravid. :s Känns ju inte heller för säkert. Vi får se hur jag gör. Får stå lite i skymundan. :)

Nej, det är nog dags för mig att fixa iordning mig lite, så jag iaf ser mänsklig ut!

Hej svejs


Äntligen hemma!

Ja, vi fick åka hem tillslut. Skönt! Efter eftermiddagens undersökning konstaterade läkarna återigen att det inte var fostervatten. Fått en tid på måndag då vi ska kolla igen. Blir ett jäkla rännande på det där sjukhuset. Känns som jag lika gärna kunde flytta in där. Fast å andra sidan behöver vi inte åka upp till Falun på måndag och det är ju väldigt lättande! Jag börjar bli trött på den där vägen!
Väl hemma, runt halv 6-tiden så var det bara att lägga sig i sängen och sova. Varken jag eller Andreas har sovit speciellt bra inatt. Dom där sjukhus-sängarna var ingen höjdare. Vi kanske sov sammanlagt i 2-3 timmar. Sov till 8 nu ikväll och jag vaknade pigg som en lärka. ^^
Och till alla er som ska föda barn i Falun.. deras dricksvatten smakar akvarium (eller något). Så ett gott råd är att ta med en flaska med vatten!
Nu är det väl bara att se om jag håller mig frisk. Första tecken på att få infektion pga. vattenläckage är nämligen feber, eller att bebisen är stressad. Hjärtljuden låg runt 150 sist vilket är normalt och min temp låg på 35,6, så feber hade jag inte iaf! :)

Tack för alla som smsat o frågat hur läget är. Dock lite svårt att uppdatera till alla, hoppas ni förstår. Ni får veta tids nog. Och lättast är nog att hålla koll på bloggen. Då behöver jag ju bara skriva en gång och alla kan läsa! :)

Ikväll blir det lugnt. Ska sätta på lite te-vatten snart och göra mig en god smörgås. Ost-smörgås med gurka och tomat på, det är grejjer det! :) Min älskling ligger och kollar på tv. Ska snart gå och pussa lite på honom. Han är nyrakad och luktar väääldigt gott! ^^ Och tro det eller ej, men det är 100 gånger godare att pussa sin karln när inte skägget är ivägen! :)

I morgon hoppas jag få träffa Patricia. :)
Och senare på eftermiddagen kommer Linda och Tobias hit och fikar lite. (Vi går i samma föräldrargrupp)
 
Sov så gott!
Pussiluss

Fostervatten ändå? Jag blir tokig på det här!

Jahapp. Igår kväll åkte vi alltså till Falun och skulle ligga på den oförlösta avdelningen. Men eftersom det var fullt där så fick vi ligga på den förlösta. Kändes lite underligt men skönt med eget rum. Toalett på rummet också så det var helt perfekt. Efter gårdagens gynundersökning så var det säkert att det inte var fostervatten. Men dom ville ändå ha oss kvar så att dom fick kolla som i morse. Och i morse var det oklart igen. Läkaren kunde inte avgöra. *Suck* "Kom tillbaka i eftermiddag vid 3". Andreas börjar egentligen jobba vid halv 4 och det är 7 mil hem. Men som tur var så kunde dom ändra på den tiden. Barnmorskan sa att om det nu var fostervatten så kanske vi blir igångsatta i morgon bitti. Jaha? Första gången var man inställd på att man skulle få vara kvar men fick åka hem. I morse var vi inställda på att vi skulle få åka hem och blir kvar.

Ja, det återstår att se.
Har ju inte tillgång till internet på avdelningen. Annars hade jag med glädje uppdaterat så fort jag fått veta.
Är i Borlänge just nu hos Andreas syster. Vi blir väl här hela dagen tills vi ska tillbaka.

Have a nice day!
Puss

Påväg till BB - igen!

Jahapp, nu har vi återigen varit på läkarbesök på mvc. Det såg bra ut. Mitt SF-mått låg på 39, blodtrycket på 100/70.. bebisen väger nu 3300 gram. Beräknas ligga kring 4 kg om vi går tiden ut. Hur som helst så tog jag upp detta med vad som hänt innan. (misstänkt vattenavgång osv). Fick göra en ny gynundersökning men hon kunde inte se något som rann. Men, hon ville ändå att vi skulle åka upp ikväll, göra fler undersökningar (eftersom jag sa att jag kände att det rann), och stanna kvar till i morgon. Happ. Då är det bara att packa väskan.
Andreas kom på en sak som jag totalt glömt bort. Allra första gången vi var på läkarbesök för att kolla fostervatten-mängden så låg den på 26. Läkaren då sa att det ligger lite högt men att det inte var skadligt, MEN han ville ändå ha koll så vi skulle få en ny tid 2 veckor senare.
Efter 2 veckor så hade inte vattenmängden ökat, den låg alltså lika. Idag, när vi var upp så låg fostervattenmängden på 23. Läkaren idag sa att ett normalt värde ska ligga mellan 8 - 25. "Ni ligger på 23 så det är ingen fara alls. Och ni har ju legat på 21 innan så det är inget att oroa sig över." Sen idag kom Andreas på det. "21?.. Det låg på 26 innan! När vi var upp i torsdags sa ju läkaren att det stod så himla konstigt i journalen. 216. Alltså måste dom ha tagit bort 6:an på slutet och trott att det skulle ha varit 21". Så, nu när vi åker upp ikväll så ska vi ta upp det. Vilket slarv! För om det sjunkigt så kan det väl mycket väl vara så att jag läcker? Eftersom jag känner att det rinner.
Jaja, jag ska hoppa in i duschen nu och sedan packa lite smått o gott. Andreas får sova kvar också! :) Men vem vet.. jag skulle inte förvåna mig om dom sa att vi får åka hem redan ikväll.

Så är läget för tillfället!
See you later!

Ajajaj :(

Jag kan inte sova längre. Ont i ryggen. Det rinner. Mensvärk. :( Det är en jävla tur att vi ska upp idag till mvc. Det känns väldigt konstigt i hela kroppen!
Update later..

Jag o magen i vecka 36


Lite blandat

Snacka om att jag inte har några problem med att sova längre. Iaf inte att sova länge. Klockan har varit mellan halv 12-ett innan jag klivit upp. Skönt så skönt! Mikael och Patricia kom över på eftermiddagen och hälsade på. Fick en jättefin blomma. Tusen tack! Drack lite kaffe och tjålade lite skit. Snart är det dags för dom att flytta till hus. Spännande! :)
Efter att dom åkt så åkte jag och min älskling ut till mina föräldrar och hälsade på. Dom har precis kommit hem från Orsa där dom sovit i husvagn över midsommarn. Pappas barndomskamrat var såklart med på ett hörn också. Han har agerat fotograf och tagit lite bilder på mig, magen och Andreas. Får se hur dom blev sen, kanske att det kommer upp ett här på bloggen.
I morgon blir det läkarbesök på mvc igen. Känns som att det är på tiden. Ska ta upp ett och annat!

Så skönt att bara få vara med min älskling som verkligen förstår! Vissa har svårt att ta in fakta har jag märkt..

Nu blir det andra bullar!
Puss <3



^^



Söt ^^

Marängtårta, bio och varma mackor

Gud vad bra vi trivs i våran lägenhet. Den känns riktigt hemtrevlig och jag saknar nästan inte den andra alls. Skönt! I början var det lite konstigt.. inga bilar som åkte utanför. Allt var liksom knäpptyst liksom nu. Och det är ganska skönt faktiskt. Känner att jag är mer avslappnad.

Igår var det som ni vet midsommar och vi var hos mormor o morfars grannar och åt grillat! Det var gott. Angela (uttalas med G som det står) och Bosse var där också. Angela hade gjort världens godaste marängtårta. Och det var inte grädde eller nåt emellan utan egengjord glass med daim i som hon hade värvat med marängbottnar och låtit stå i frysen och garnerat med färska jordgubbar. Jag lovar, ni har inte ätit någon godare marängtårta! Jag lovar att bjuda på den någon gång! Sedan tävlade jag o älsklingen vem som fick i flest tennisbollar i en hink. Vi hade 4 bollar och den som först fick i fem bollar var tvungen att hitta på något som den andra skulle göra. Andreas vann men jag tror han har glömt bort att tänka ut något för jag har inte hört något ännu. ^^ Det var en lugn och mysig midsommar iaf, trots konstigt väder.

Ikväll har jag o hjärtat varit på bio. Vi såg "Jiddra inte med Zohan". Adam Sandler i huvudrollen. En riktigt bra skådis. Denna film var helt okej. Lite för orealistisk för min smak och lite för "över-rolig". Helt okej att se ändå.

Bebisen lever rövare inne i magen. Kan inte vara skoj att ligga där inne o trängas. Vill att han ska komma ut nu så jag får se hur han ser ut, min lilla skatt.
Nu ska jag ta och fixa lite varma mackor, eller minipizzor som andra säger. Rostbröd med ketschup, det man vill ha på, ost och oregano. Skjuts in i ugnen i 10 minuter och sedan bara att njuta. Lätt lördagsmums.

Hoppas alla haft en bra midsommar!
Tjoflöjt

Förlossningsbesök - osäker personal!

I går kväll när klockan vad 20 över 6 och vi skulle gå ut till bilen så var jag tvungen att stanna upp. Det blev helt blött. Ringde förlossningen eftersom jag misstänkte vattenavgång och dom tyckte det var lika bra att åka upp och kolla.
Väl framme kollade dom CTG vilket såg bra ut. Sedan gjorde dom gynundersökning och där sa läkaren 2 gånger att det NOG var vatten och barnmorskan bredvid höll med. 3 gånger var läkaren tvungen att kolla och det rann när barnmorskan tryckte på magen. :s Sen.. bad läkaren oss att gå en sväng på sjukhuset och se om det kom mer. Så vi gick omkring på sjukhuset i en halvtimma och 3 gånger fick jag stanna upp för jag kände att det rann.. När vi sedan kom tillbaka till förlossningen så hade den förra barnmorskan gått av sitt pass och vi fick en ny. Läkaren ville kolla en gång till så det var bara att ta plats. Efter 30 sekunder sa den nya barnmorskan att det inte var fostervatten och läkaren liksom bara avslutade det hela med att "ni kan åka hem". Jaha? Varför säger hon först att det ÄR fostervatten då? HALLÅ? DET RINNER! Vem ska man lita på? Jag hade räknat med att vi skulle få åka hem ändå men jag blir lite fundersam över hur man kan ändra sig så snabbt? I morse (förmiddags) när jag klev upp igen så kände jag att det rann. Nu känns det ju förjäkla tråkigt att ringa upp eftersom man sig så himla osäker. Hon skrämmer ju upp en också genom att säga att det inte alls är bra att gå förlänge om vattnet har gått pga infektionsrisk osv. Jag blir helt knäpp på läkarvården och allt som har med den att göra! (förlåt Erika, hoppas du inte tar åt dig)

Hur som helst, midsommar idag. Känns precis som en helt vanlig dag och jag är trött och har huvudvärk. Dagen för oss blir lugn. Vi ska ner till mormor och äta grillat om ett tag. Min älskling är iväg och fixar lite sista-minuten-kött att grilla eftersom vi kom på idag att vi skulle ner till sötaste mormor. ^^ Ikväll vill jag bara mysa med min älskling. Hoppas han är på! :)

 Trevlig midsommar allihopa!
<3

Tummen och Laban

Nej, det bidde ingen spjälsäng. Känner mig väldigt virrig just nu och kom på att det kommer funka bra med vaggan ändå! Det blev inte att se så tokigt ut iallafall när pappa fixat krok och vi hängde upp den. Kan nog bli riktigt mysigt. Ska köpa nån söt liten vägglampa och små söta tavlor och sätta på väggen sen. :) Vi får kika på Ikea sen. Hade velat haft en Hensvik spjälsäng.. men alla som jag känner har den. :s Hade varit lite roligt att haft något som ingen annan har. Men vi får se. Det dröjer nog ett tag. :) Vi köpte iaf täcke till vaggan och påslakanset. Denna gång blev det laban. Har tummen-påslakanset till vagnen. :)

Allt börjar ta form i nya lyan också. Lite småfix kvar som ex. spika fast kablar efter listerna och sätta upp oköpta takplafonder i hallen.. o såntdärnt nivet. :)
I morgon har jag tvätt-tid i hela 5 h. Jag ska faktiskt tvätta våra kuddar och täcken! Vi har 3 tvättmaskiner i våran lilla tvättstuga och där tar en tvätt ca 1h. Helt perfekt ju. Ska ringa vaktmästaren i morgon också och be honom komma och ta ut badkaret ( :( ) och sedan koppla in så vi kan ha våran lilla tvättmaskin i badrummet. :)

Nu fick jag främmande.
Pussiluss

Snälla bebisen, kom ut nu!

Det känns helt konstigt i hela kroppen. Något är på "g" och jag har haft lätt molnande mensvärk hela morgonen.
Har inte sovit nå bra i natt heller.. så när klockan var strax efter 8 gav jag upp och gick upp. Att gå upp klockan 8 för mig är som att gå upp mitt i natten. Vaknar man vid 10 är det lungt.. men 8.. :s Uscha! Men jag lär väl vänja mig. :)
Idag ska jag och min söta mamma åka till Borlänge och kika på spjälsäng. Vaggan kanske kommer till användning senare. Kanske ska ha den i bebisrummet sen. Det blir lite bökigt att ha den i vårat sovrum har vi kommit på. Eftersom den liksom hänger i taket och är lite större än en vanlig leandervagga.. vårat sovrum är inte så stort.
Vi får se vad som händer. Ska ta lite foton senare och lägga ut så ni får se våran nya lya. :) (om jag kommer ihåg, mitt minne är inte att hurra för.)

Om 40 minuter kommer mami så det är väl lika bra att börja sminka sig och sätta på sig dagens outfit.
Trevlig dag!

<3

Flyttat

Vilken dag.. nu är alla saker flyttade och jag sitter här i våran dubbelsäng i nya lägenheten. Andreas jobbar... på våningen ovanför. Så jag ska försöka sova själv inatt.. och det känns riktigt konstigt. :s
Mamma åkte härifrån för en stund sedan, känns som att det bara är hennes sällskap jag klarar av. Hon liksom fattar. ^^
Bebisen har varit riktigt jobbig nu ikväll.. han har bökat till sig och trycker på andra sidan revbenen nu. Inte roligt alls!

Ja, jag ska väl lägga mig och kika lite på tv innan jag slocknar för dagen.
Hoppas alla haft en trevlig helg!

Flyttångest

Jahapp.. nu sitter jag här i våran säng och skriver det sista blogginlägget från våran älsklingslägenhet! :´( Idag klockan ett går första stora lasset. Känns jobbigt.. :s Men men, den nya lägenheten är också fin, dock inte lika stor o så.. det blir nog bra. Nu är det tamejfan färdigflyttat på många år! Det senaste året har jag flyttat 3 ggr. Från stan, från min lilla söta etta, upp till Andreas som hade en 2:a.. där bodde jag tillfälligt i 2 månader. Sedan hittade vi våran 4:a som vi älskar. Dock blev den för dyr.. och nu ska vi flytta till 3:an. Så fort jag börjar känna att jag trivs så blir det flytt. Det finns för och nackdelar med allt, så är det! Men somsagt, nu har vi massa nytt och spännande framför oss. :) Så egentligen har jag inget att lipa åt.
Jag är inne i en väldigt konstig fas måste jag säga. Känner inte igen mig själv. Och som jag skrivit i tidigare inlägg så känner jag fortfarande att jag vill vara ifred och ägna tid åt mig själv. Just nu känns det som att jag måste prioritera. Känns som att folk står o sliter i mig från alla håll och jag blir faktiskt lite vrång. Men ingen kan ju tvinga mig till något jag inte vill. :) Det är bara att hålla ut, snart är allt klart. Håll ut i några veckor till! :)

Egentligen borde jag inte sitta här längre nu.. jag har massor jag måste förbereda då morsan kommer vara diktatorn här i lägenheten sen. Hon sa att hon skulle komma upp och höra lite med mig hur jag ville ha det och sedan skulle hon skjutsa mig till nya lyan med lite saker så skulle jag få vara kvar där. ^^ Vi var där igår med några kartonger som redan är uppackade. Glas o sådant smått. :)
En dusch skulle sitta fint också. Jag kanske hinner.. :)

Ja, det får bli en update när allt är klart.
Trevlig söndag!

Puss


Ane Brun - Rubber & Soul


Läkartid och förlossningsbesök

Yes, i morse var vi på mvc på läkarbesök. Bebisen följer sin kurva och viktuppskattningen är densamma som innan. (3700-3900 gram) Fostervattnet hade inte ökat heller så det var bra. Bebis är nu också fixerad så det känns ju positivt. :)

I kväll var vi och några andra från föräldrargruppen upp till förlossningen på "studiebesök". Det var så himla mysigt tyckte jag. Sen såg man dom nyblivna föräldrarna med deras små bebisar. Jag längtar! Ett par från våran föräldrargrupp har redan fått. :) Dom var i vecka 34 och fick en liten son igår. Ett annat par ligger uppe på oförlösta avdelningen för att hon fått sammandragningar för tidigt. JAG VILL HA BARN NU!! Man kan ju alltid hoppas att vi tillhör den "tidiga" föräldrargruppen.. :)


Nu är det dags för en halsbränna-tablett! ^^

Sov gott


Kanonkula

Vecka 35


Sammandragningar och mensvärk

Så har min kväll sett ut. Haft ihållande mensvärk som sedan kommit och avtagit.. sammandragningar och sedan har jag ont i ryggen. :s En till bit av slemmisen har lossnat också. Vi ska träffa läkaren i morgonbitti iaf så jag ska ta upp det med henne då. Antagligen är det bara sånt man kan ha flera veckor innan.. men jag tycker det är obehagligt!
Ikväll har vi varit o kikat på våran lägenhet igen. På lördag klockan 12 får vi nycklarna så jag är jätteglad att vi slipper vänta.
Är inte så social nu.. kanske är på tiden att jag tar upp det för er som undrar varför jag kanske inte svarar på sms eller samtal. Jag orkar inte. Nu vill jag bara vila och vara med mig själv. Förlåt, men jag känner verkligen att jag måste vara lite självisk. Så jag vill inte att någon tar illa upp. Jag är inte sur eller arg eller något, jag vill bara vara lite ifred. :)

Godnatt <3

Skogsbränder och en hel del annat

Mitt luktsinne var inte att ignorera. Mycket riktigt så var det skogsbrand det handlade om och det luktar rök. 3 ställen här i Ludvika-trakten brinner och sist i tidningen stod det att sammanlagt 500 hektar har bränts. (1 hektar = 100 m2) Stackars alla djuren :(

Idag har det varit ganska lungt. Har tvättat lite, varit hos mormor en sväng och rensat jordgubbar medan A, kusin Klas och lilla Adam spelade fotboll. Sedan fick jag ett ryck och åkte ut till mina föräldrar medan karln bänkat sig framför tvn och fotbollen, och kors i taket så tvättade jag bilen och städade ur den. Det var lite bökigt men det gick. Mitt revben säger ifrån ganska rejält men det har faktiskt varit bättre idag än igår. Johanna o Kevin var förbi en sväng också.
Har varit på leksaksaffärn idag och köpt myggnät till vagnen och solskydd till bilen. Bamse. ^^
Fått låna en väska av Johanna också så snart ska jag börja packa väskan som ska med till förlossningen. Tänk, i morgon går vi in i vecka 35. Går nästan fortare nu än vad det gjort tidigare. Börjar känna mig smått stressad. Finns lite saker som jag har kvar att inhandla men dock inget akut. Så det kan faktiskt vänta. :)

I morgon kommer mor min hit redan vid 10 och vi ska åka iväg till soptippen och slänga massa skräp. Sedan vid ett-tiden ska vi på föräldrargrupp och vid 8-snåret ska vi åka till nya lägenheten och mäta lite osv.
På torsdag ska vi återigen på läkarbesök och se så att fostervattnet inte ökat. Kanske kikar dom hur mkt bebisen väger då med. 2300 gram vägde han för 2 veckor sen. Så lite lär han ju ha ökat. Hoppas inte fööör mycket. Men man vet ju aldrig.. fast, å andra sidan så måste man ju lita på läkarna som gör ultraljudet. Dom bör ju kunna sin sak. Är kanske värre med barnmorskorna som uppskattar bebisens vikt utan att ens mäta benen osv. Vad vet jag.. :) På torsdag ska vi även på "studiebesök" i Falun - förlossningen. Dom har visningar där så man får se hur det ser ut osv. Känns toppen!

Nej, nu ska jag hänga upp tvätten som ligger i maskinen och sedan ta mig en nattmacka. :) Sen måste jag kika vad som ska kastas i lill-rummet. Finns nog massa skräp där som ligger o lurar. Och sen blir det sängen. Är ovanligt pigg måste jag säga. :)

God natt
<3

Aj aj aj :´(

Min bebis är jobbig och ligger och trycker mot vänster sidas revben. :s Jag kan knappt röra mig, jag kan knappt vända mig i sängen, jag kan inte böja mig och jag kan fan ingenting :( Jag är trött! Jag kan inte ens hosta eller snyta mig!
Mamma o mormor har åkt hem nu. Köket är nästan klart. Har kastat massa torrvaror, kryddor, plastburkar, kastruller och gud vet allt. Torrvarorna och kryddorna var behövliga att kasta, men resten.. man kan inte hålla på o samla på sig saker för att "det kanske kommer till användning nån gång".. Nu är de flesta skåpen urtorkade iaf och det känns jätteskönt. För det är ju faktiskt så att när man ska städa en lägenhet när man flyttar så är köket värst. :)
Ska ta och lägga mig en stund i sängen och vila lite, efter att ha ätit. Mitt hjärta kommer snart hem med mat! <3 Jag är inte att leka med nu kan jag lova.

Fotboll för älsklingen ikväll, själv ska jag nog plocka o rensa det jag kan.. alla dessa pappershögar och lådor fulla i skräp som man bara samlar på sig. Kvitton osv, ja ni vet. :)

Puss på er

Brandrök

Helgen var lugn, som tidigare skrivet så var vi på grillkväll. :) Gårdagen spenderades mestadels hos mormor ^^. Kotten jobbade, och kom hem i morse. Mormor bjöd på plankstek. Jag tror aldrig jag ätit så himla gott! Oxfilé och mos. Om ni kommer till Ludvika någon gång, eller ni som bor i Ludvika, gå ner på ChinaTown och beställ en plankstek med oxfilé! Ni kan inte bli missnöjda! (välstekt) ^^
Kusinen Klas sov över hos oss i natt. Han har ju bara 150-200 meter till skolan och dessutom lite sovmorgon, så det passade ju perfa. Igår kväll när jag skulle stänga balkongdörren så kände jag hur det stank rök någonstans utifrån. Var tvungen att ringa A, som befann sig 1 km bort, och han kände också stanken.. och systra mi. Så inte hade jag fel iaf om att det stank. Men varifrån? Vart lite nojjig och trodde att det brann hos någon granne i vårat trapphus så självklart var jag tvungen att gå ut, med Klas i hälarna, och kolla om jag såg nåt. ^^ Men nej.. Iallafall så hade jag ju då försäkrat mig om att det inte var i vårat hus och kunde vara lugn.
Läste tidningen på nätet och såg att det varit en skogsbrand i Leksand, ca 8 mil härifrån.. men inte kan det väl ha varit det som stank? För det kändes riktigt ordentligt i näsan. 8 mil är ju inte så långt dock.. men ja, vad vet jag.

Inväntar min söta mamma och mormor som kommer hit idag och ska hjälpa oss packa. A ska snart iväg till jobbet igen och sen ska han bada i badhuset med sin systers ena son som kom hit till Ludvika igår från Gbg. (eller ja, Borlänge, familjen bor från Gbg men har sovit hos en annan syster i Blnge några nätter.. )
Och jag själv ska hålla mig hemma och vara social ihop med min mamma o mormor o hjälpa dom så gott det går.
Är det någon som vill ta en fika mot kvällningen så är det bara att skicka iväg ett sms. ^^

Trevlig dag allesammans!!

Grillkväll

Efter att ha lagt fläskfilé i marinad, gjort en god sallad, ställt ölen på kylning och gjort sig själv någolunda halvdan så bar det av till Sörvik och hem till Fanny, Niklas och lilla Alicia. Där fanns också Johanna, Mikael, Mikaels bror Daniel och Kevin. Vi åt, och jag kan lova att jag längtat efter grillat hela dagen idag! Det var riktigt gott vill jag lova!
Sedan spelade vi lite kubb, men efter att vi förlorat första gången och höll på att bli uppätna av mygg och knott den andra gången så var det bara att ge vika och låta killarna få vinna.

Nej, nu ska jag nog ta o sova lite.

Pussiluss

Olagligt varmt!

Ja exakt, jag sitter hellre inne nu än ute kan jag lova! Mina fötter ser ut som 2 klumpar! Det är inte roligt alls! Och mindre roligt är att man heller inte riktigt vet vad man ska ha på sig för jag tycker att allt börjar glipa eller bli för smått. Igår var jag iaf iväg till Borlänge och där inhandlade jag faktiskt ett mamma-linne! Hemma i L-A blev det en lite längre kortärmad top. Överdelen är ju inte så farligt att hitta plagg som passar, det är liksom mer nederdelen! Hittade nån gammal kjol hemma som jag dragit på mig nu. Skönt! För övrigt äger jag numera bara ett enda par mammabyxor då mina andra par gått sönder! :s Sen har jag ju iförsej Andreas träningsbyxor som jag brukar ha på mig om jag är hemma o skruttar! Och nu kan man ju faktiskt ha kjol.. så jag tänker inte inhandla några nya par byxor iaf.
Föräldrargrupp idag igen. Skoj. ^^
Annars, är jag hemma hos mamma o pappa. Min andra hälft skulle träffa några grabbar och ta en öl vid sjön. Låter härligt! Men eftersom jag inte vill vara hemma där det förövrigt ser ut som en svinstia, så är jag hellre här ute på landet och tar det lungt. Systeryster tar studenten i morgon också så jag måste ju bidra med någon hjälp här hemma iaf. 3 år sen jag tog studenten. Då var det inte mer än 10 grader såhär i Juni. Svinkallt var det!

Jaja, nog om allt. Kanske en update i morgon lr något sådant!
Förövrigt går vi in i vecka 34 idag! Ska lägga ut en ny magbild snart, så håll utkik! :)

Hej svejs

Sommar!


RSS 2.0