En underbar dag! ^^

Det här har varit en av dom bästa dagarna av mitt liv!
Vaknade vid halv 6, klarvaken, törstig, kissnödig. Somnade om och vaknade igen vid 20 över 9. Upp o hoppa.
Har inte varit så nervös någon gång tror jag. Det vred sig verkligen i magen på mig. Det här kunde bli den värsta eller bästa dagen i ens liv! Så fort vi fick träffa barnmorskan så var det bara att slänga sig upp på sängen. Allt fanns som skulle finnas och mängden fostervatten var som den skulle. Bebisen hade växt som den skulle också! 
Allt var perfekt! Snacka om att oroa sig i onödan. Men vad gör man om det hittills bara taskat?. Var såklart tvungen att fira senare på dagen med att köpa ett par bruna mysbyxor till lillen!
Dagen har sedan tillbringats med att åka runt till föräldrar och morföräldrar och visat filmsnutten vi spelade in och dom kort vi fick. Känns så himla overkligt! Svårt att riktigt förstå att det växer en liten människa inom mig.

Chaufför åt mina föräldrar ikväll. Dom är o svänger sina lurviga till Pumpbolaget på folkan! ^^ Ska ta en lång varm dusch ,sätta på mig myskläder och invänta klockan tills den slår 01.00. *gäsp*

 Work imorrn. Sen är jag bjuden på middag hos Patricia o Mikael. ^^ :)

PUSS

Lillkillen ^^

image48



image49

:)


Vi ska få en pojke! ^^

Nervös! :s

För det första så gick inte bilen genom besiktningen för er som vill veta. En ynka spindel-led som var glapp som måste bytas. Tur var väl att det "bara" var det!

För det andra är jag så sjukt nervös inför morgondagen! Vi ska på ultraljud och av nån konstig (eller egentligen inte så konstig) anledning så är jag så inställd på att allt ska gå åt helvete. Vi har sett våran bebis i vecka 13 och då levde "den". Eftersom vi haft 2 missfall innan så känner jag mig väldigt orolig att något ska vara fel. Att något skulle saknas eller att hjärtat inte skulle slå. Och inte nog med det så har jag ju läst och hört en massa på sistone. En bebis saknade lillhjärna, en annan hade fel på lungorna och föräldrarna var tvugna att avbryta graviditeterna. Båda i v. 18-19. Vi är i 19 + 1 idag. (v.20).
Så för er alla som vill veta hur det gick.. håll utkik i morgon eftermiddag. Har jag inte skrivit något i bloggen före klockan 16 så vet ni svaret! (usch vad hemskt det låter...) :s Men jag är verkligen sjukt nervös!


Kapten röd - Trasig



Lyssna på texten!

:)




----> Anna! Jag försökte hitta "en tutte är en tutte", för när jag hör den så tänker jag på dig! :D
PUSS

gkjnsjgdfgmn!!!

image47

Jag kan inte beskriva mig bättre..

Borlänge ^^

Idag blir det Borlänge igen. Båda är lediga idag så vi åker och hälsar på Jackie m. familj. Ska komma ihåg kameran den här gången!
Bilen blev klar igår. Kändes som en helt annan bil. "Raggarbils-låtandet" är borta så man slipper skämmas!
En miss blev att vänster drivknut och damask också var paj, inte lika farligt som den högra. Hinns inte bytas till i morrn.. Så jag håller tummarna på att bilen går igenom besiktningen i morgon! Annars grinar jag! :)

Nej, nu ska vi åka! ^^
Trevlig dag allesammans!
Puss o Hej <3



image46

Magen V. 19

image45

Börjar jag bli dement?

Här om dagen beslutade jag mig för att raka mina ben. Så, jag hoppade in i duschen. När jag kom ut och skulle smörja in dom, såg jag till min fasa att jag hade GLÖMT att raka ett ben!?! Kan NÅGON för guds skull förklara hur man kan glömma att raka ett ben? :s

image43

^^




Todiloo. Min bil är på lagning! Jag är så glad!
Man ska ha kontakter! ^^

image42

Lilla Eyla! ^^

image41



Skruttbil

Jag börjar bli lite orolig för min skruttbil. Delarna vi beställt har kommit men det ser inte ut som att nån kan hjälpa oss laga den. :s Han som skulle hjälpa oss verkar inte så engagerad. Eller så kanske han vet att det går ganska snabbt? Besiktningen är nu den 26:e februari. Det är ganska många saker som ska fixas. Kanske måste bli en bilfirma iaf då. Men fan så mkt pengar.. :s Måste dom ta så mkt för arbetet? :(
Det är synd att man inte är så pass händig eller att man åtminstone hade en händig karl som kunde hjälpa. Men, ALLTING ordnar sig. ALLTID!
Fint väder idag. Patricia skrev att det var 10 grader varmt. Har bara öppnat balkongdörren en gnutta för att få in lite frisk luft. Skönt! Det kan behövas!
Älsklingen fick nytt jobb igår. Han börjar i Mars. Härligt! ^^
Annars blir dagen lugn. En promenix kanske. Ikväll är det pyssel-kväll. Har förlagt min lilla väska med pärlor, trådar och sånt. :( Jag kan inte hitta den någonstans! :( Antar jag att får fortsätta måla.

Ska föna håret och börja förbereda lite mat.

Härlig dag allesammans!!


image40




Men MUMS!

image39

:p


Pastasås med kräftstjärtar

1 burk kräftstjärtar
200 g skivad rökt skinka
½ gul lök
Lite hackad vitlök (sissådär en klyfta)
En nypa cayennepeppar
2 dl creme fraiche
2 dl grädde
Färsk persilja
Salt och peppar

Hacka lök och bryn den lätt. Skär skinkan i mindre bitar och tillsätt den med cayennepepparn. (Prova en liiiiten nypa först, cayennepeppar är hur starkt som helst)
Tillsätt kräftstjärtarna innan servering.
Salta och peppra. Nyp av persiljan eller hacka den och tillsätt.
Servera med färsk pasta!

Jag lovar, ni kommer älska´t!

:D

Huggigt värre

Söndag kväll. Ny vecka. Jobb. Sen, om schemat stämmer så är jag ledig fredag - tisdag. O jag hoppas! ^^
Helgen har varit lugn. Bingolotto i går, vann ingenting. Sen var det tv hela kvällen. Köpte ett skissblock på dollarstore. Har börjat måla lite. ^^ Avslappnande!
Idag har jag varit allmänt seg. Åkte till Patricia och Mikael i eftermiddags och tog en kopp te. Sara och Tomas var också där. Så lite social har jag varit. Men sen vart jag helt avtrubbad. Somnade hemma hos mormor fast jag säkert sovit 10 timmar. Har blivit så himla huggig. Jag irriterar mig på småsaker och känner mig otrevlig inombords. :s
Nu blir det kvällsmat. Puss

image38

Mercy


Så jäkla skön! ^^



Coldplay - Talk

Knepig dag

Har varit helt slut i huvudet idag. Antagligen för att jag jobbat 3 dagar i rad och att man fått stressat arselet av sig. Hur mycket folk som helst. Så fort jag kom hem igår började jag tjuta av utmattning. Ryggen värkte och fötterna var svullna. Det blev en tidig kväll igår. Och idag har jag varit helt seg. Det var meningen att vi skulle åka till Borlänge och hälsa på Jackie m. familj och hälsa lilla Eyla välkommen hem. Men jag orkade inte.
Sen ringde Johanna o undrade om vi skulle följa med o kolla på den lägenhet dom fått erbjudande på. Så vi slängde oss i bilen och mötte upp dom, och sen drog vi o käkade. Fin lägenhet. Tror det kommer bli jättebra!
Förövrigt har jag inte gjort mer än att städa idag. Funderar på om jag ska ställa mig på crosstrainern en stund innan jag duschar och går o lägger mig. Är lite piggare nu ikväll iaf.
Igår var det alla hjärtans dag och det märktes verkligen på stan. Mami kom förbi på min rast och jag fick en bukett med rosa tulpaner och påladdning till mobilen. :) Blev så glad ^^ Fick även 10 rosa rosor av älsklingen. :)
Älsklingen fick en stor röd ros av mig som jag inte kan slita näsan från. Har aldrig känt en sådan underbar doft av en ros. Helt jäkla sjukt!


Nu ska jag se om mp3n är färdigladdad och sen blir det en snabbis på steppen.

Chao!


Valentines day!

image37

Änt´e underbart! ^^

image36

Sol! Nog för att vi inte skaffat nån persienn eller rullgardin till sovrummet och att solen lyser in rakt i ögonen på en, men hur underbart är det inte när solen skiner! Jag blir så glad! Känns som detta kommer bli en bra dag!
Börjar sissådär om 2 h. Ska ta och äta frulle och hoppa in i duschen. ^^ 

Skickade ner bilen till mormors granne igår som skulle kolla på den. Resultatet var inget att jubla åt direkt. Flera tusen i bil-delar. Det främre avgasar-röret läcker in avgaser. Måste byta en drivknut och ena damasken var borta. Bromskrivorna fram och höger bromsok. Känns hellre som att jag bara vill ställa av fanskapet. Men.. å andra sidan kanske det är lika bra att fixa upp den och byta in den mot nåt annat? I går var ingen rolig dag.
Igår när jag skulle huka mig ner på jobbet för att hämta nåt höll jag inte på att komma upp. Ryggfan. Foglossning? Kan det komma sådär pang bom? :s Det är ju så himla typiskt att det ska hända då man verkligen vill lägga manken till och börja röra på sig. Får väl glo på den där crosstrainern ett tag till kanske..
Går in i vecka 18 idag. Har börjat känna riktiga rörelser på kvällarna. :)

Nej, idag är det en ny dag och nya möjligheter! 
Kram på er! 

Full rulle ^^

Klockan 11 ringde Andreas telefon, Jackie sa att dom tagit vattnet på henne. Bebis idag ^^ 2 h senare var det klart. Fort gick det. 20 minuter (tror jag) från första värk till ungen var ute. En flicka på 55 cm och 4620 gram. Grattis! :)
Hur som helst så lyste solen så fint så jag beslutade mig för att gå upp. Annars har jag inga problem att sova till halv ett - ett! Åt en stadig frukost, drog på mej ett face och åkte o hämta upp Patricia. Iväg till dollarstor. Jag köpte mig en kassabok (nu ska det bli ordning på ekonomin), spolarvätska, deos, en ny tändare, ett hundben och hårsnoddar. ^^  Fika hos Patricia sen. Min första kaffe på flera veckor. Åkte till Milano med älski och käkade en grekisk sallad. Å vad jag älskar Fetaost! :) Frågade pizzabagaren om fetaosten var pastöriserad (gravida ska ju inte äta opastöriserade saker) och han förstod ingenting. :) Så han tog ut en hel hink med fetaost så jag fick kolla på innehållsförteckningen. ^^ Hälsade på Andreas mamma idag också. Längesen.
Åkte sen hem till mormor, läste tidningen och värmde mig vid kaminen. Så himla mysigt när det sprakar och är varmt. Tanten fyllde 63 den 9:e btw. God mat och god efterätt. ^^
Bilen ska checkas igenom i morgon. SKÖNT! Så man få veta vad som är fel på´n! Besiktning den 26:e feb o då vill man ha det man vet själv fixat. Mami o papi kom med min efterlängtade crosstrainer i går kväll också. Så ikväll körde jag mitt första träningspass på ett X antal veckor! Ska bli intressant att se hur mkt man gått upp sen inskrivningen. ^^
Nej, nu ska jag ställa mig och göra pannbiff. Matlåda imorrn ^^ Sen blire duschen!

PUSS

Taio Cruz - Moving On




One republic - Stop and stare


Tjohooo

Har åkt på förkylning igen. 2 veckor sedan sist. Fattar inte hur det går till.. men sen läste jag att kvinnans kropp är mer utsatt under graviditeten och att immunförsvaret är mer utsatt. Om jag tänker efter så har jag varit snorig mer eller mindre under dessa 16 veckorna och 2 (snart) dagarna. Men, nu är jag på bättringsvägen igen. ^^
Igår var jag på underklädes-party by Underverket. Jag fick hjälp med att hitta min storlek. Jag höll på att dö. Men den BHn jag köpte var helt underbar. En UTAN bygel. Jag har ALDRIG ägt en bh utan bygel. Dels för att jag tycker att det är obekvämt och också för att jag tycker att det blir så ful form. Iaf på mig. Men den här bhn var utan tvekan helt underbar! Bra stöd och fin form. Hon som höll i partyt sa att det är absolut förbjudet att ha bygelbhar på sig när brösten börjat växa under graviditeten och att det i många fall trycker på brösten från sidorna, vilket i sin tur resulterar i mjölkstockning, som jag hört inte ska vara speciellt skönt. Min kusins mamma talade också om att hon fått stora blåmärken under brösten då hon haft bygelbhar under sin första graviditet. Andreas vart inte speciellt lycklig när han fick reda på att bhn kostade en sissådär 600 spänn. Men det är det värt! Det är ju inte varje dag man är gravid :) (ni förstår vad jag menar..)
Förövrigt så är väl det mesta bra.
Har idag inte gjort så väldans mkt. Låg i sängen till 12, har lyckats städa i datarummet och dammsugit hallen, datarummet och halva vardagsrummet.. sen orkade jag inte mer. Åkte och tog en kopp te hos Patricia. Alltid lika trevligt! :) Och nu sitter jag här och är så himla sugen på toast. Men nej nej, inte mer mat ikväll. Läggdags strax och work tomorrow!
Jag tror jag avslutar här.
Sov gott folks!
Puss

Magen v. 17

image35

V. 17

image34

Rooftops..


Havet är djuuuupt


RSS 2.0