Mvc

Yes, idag var vi uppe med tuppen igen. Iaf lite. ^^ Vaknade en sissådär kvart över 8. Jag o pälski styrde upp mot lasarettet. Idag var det en studerande barnmorska med.. eller vad man nu kallar dom. ^^ Blivande. :) Jättesöt och väldigt pålitlig. Mätte SF-måttet första gången idag. Och det låg ganska mkt över den översta kurvan. Så, om det fortsätter att öka får vi en läkartid och får se vad det kan vara för orsak. Jag har ju lite hull sen innan, vilket kan bidra till ett ökat SF-mått, eller så har jag mkt fostervatten.. eller så är bebisen stor. Men Maggan trodde det var det förstnämnda. Älsklingen som tydligen ställt in sig på det sistnämnda tror att vi kommer få en jättebebis. Och om det nu skulle vara en stor bebis, sätter dom inte igång en tidigare då? Jag är iaf inte orolig. ^^
I skrivande stund står min sötaste lilla mamma och målar om inne på våran toalett. Vitt. ^^ Det är ganska skönt att vara gravid. :) Man behöver inte göra nästan nåt.. o tänk när vi flyttar. Inte en kartong jag ska lyfta! :D
Ska ringa DLM på fredag (om dom har öppet) och boka tid så jag får bli sjukskriven den en och en halv vecka jag ska jobba. Eller om det blir längre. Jag klarar absolut inte av att stå länge alls. I förrgår när jag skulle dammsuga fick jag ta en paus efter någon minut. Då hade jag endast dammsugit våran hall.. 105 kvm kvar liksom. Kul. Inte! Men hellre tog jag dammsugningen än allt annat Andreas fick städa. Nu är det iaf fint. ^^
Våran bebis är verkligen en vilde. Iaf i magen. Börjar nästan kännas lite läskigt med dessa sparkar som bara blir kraftigare. Och speciellt när vi ska till o sova... då ser man hur hela magen guppar åt olika håll. Och när man ligger i sängen på rygg så är magen helt sned. Andreas har så roligt åt det där. ^^

Nej, nu ska vi iväg och äta lite mat. Sen mot kvällen bär det av till Borlänge till Andreas syster Jackie m. familj. Mat o brasa.

Trevlig valborg allesammans! ^^
Kramis

Mumsfilibabba! ^^

image76

Uppe med tuppen

Ja det kan man lungt säga. Kvart över 6 slog jag upp ögonen. Syrrans alarm på telefonen ringde och sen var jag klarvaken. Väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga upp den. ^^
Väntar också på att älsklingen ska komma hem. Dock kommer han slänga sig i sängen o sova eftersom hans natt inte erbjöd många timmars sömn, men bara att veta att han är hemma hos mig o pyret gör oss glada! ^^
En kvinna ringde nyss från Smedjebacken och undrade om hon o hennes man fick komma o kolla på våran lägenhet nu på morgonen vid 10. Jag sköt upp det till klockan 15. Och det bästa av allt är ju nu att jag inte ens behöver städa eller nåt. SKÖNT!

Njae, nu ska jag kika till tvätten. Och dessutom tror jag att jag kryper ner och sussar med älsklingen när han kommer hem.. och det är snart! :)

Trevlig dag!
Puss

Sånt är livet

Städdag idag igen.. och det behövdes. Massa tvätt som måste tvättas. Men det är väl bara att köra på. Har sorterat papper, plast, färgat glas, ofärgat glas samt alla pantflaskor och burkar idag. Det vart också en del.. ska åka iväg i morgon och fixa lite. I tisdags ringde en kvinna om våran lägenhet. Vi bestämde att hon skulle komma ikväll, nån gång mellan 19-19,30 och kolla på den. Kom hon? Nej. Surt!
Sitter här och funderar på när min älskling ska komma hem. Det vart nåt akut på jobbet så han måste vara kvar.. vet inte när han tänker komma hem.. *suck*
Det låter så konstigt i trapphuset på kvällarna/nätterna.. precis som att någon halkar till på ett gymnastiksals-golv.. ni vet när det tjuter till.. så. :s och det är varenda kväll. Funderar på om det kan vara någon brandvaranare vars batterier håller på att ta slut i lägenheten ovanför. Dom människorna som bor ovanför verkar aldrig vara hemma. Dom tog bort jul-sakerna i mitten på mars och växterna i vardagsrumsfönstret är helt döda. Aldrig ser man att det lyser heller. Ja, vad vet jag.
För övrigt har jag inte gjort något alls ikväll. Kikade ut genom fönstret och skådade när någon tände på en fyrverkerlek alldeles utanför Mc Donken.. klockan var väl 22,15.. finns så knäppt folk. Men det var fint! :)
Väntar på att min syster ska komma. Det är hon som får bli min nattgäst i natt.. Jag måste verkligen försöka lära mig att sova själv. :s Fattar inte varför det ska vara så svårt. I min egna längehet klarade jag ju av det hur lätt som helst. *suck* Tror det handlar om kontroll.. lr nåt. Min söta lilla etta med kokvrå, där sov jag som en prinsessa! Den var liten och mysig. Den här lägenheten vi har nu, ja den är ju superstor. Och det är så många rum. Och inte är den speciellt mysig heller, inte som jag vill ha det direkt. Det är nog viktigt att göra sitt hem till ett ställe där man verkligen vill vara! Ganska logiskt..

Ja, sånt är livet. Nu ska jag och min bebis ta något att äta. ^^ Vi är lite småsugna.. :|
Puss o Godnatt


Trök..

Sitter här och grubblar lite smått. Gick in på kronans hemsida och såg till min förtvivlan att vangen vi vill ha inte levereras förrän i september. :s Kikat runt på nätet och har svarat på 2 annonser, så nu får jag väl hålla tummarna!
Andreas är ute med sina kompisar ikväll. Själv har jag haft fullt upp med att baka. ^^ Tänkte frysa ner så man har nåt att bjuda på när nån kommer o hälsar på.
Har varit o köpt flyttkartonger också. Ska börja rensa och kasta sådant som vi inte anväder.. eller ge bort.. eller nåt. Var ett äldre par o kollade på våran lägenhet i morse. Får en besökare på måndag också som är intresserad. Vi får hålla tummarna att NÅN vill ha den så vi kan flytta tills 1 Juni.
Förövrigt har min farmor fått nåt knäpp. Ett bra knäpp, vilket jag är glad för! Nu är hon jättesöt o klappar på magen och är så glad så. :) Skönt!

Nae, nu ska jag väl surfa vidare. ^^ Puss

^^ :)

Vilket fint väder vi haft dom senaste dagarna. Varmt o sol ^^ Kan inte bli bättre nästan! :) Har blivit lite små promenader hit och dit. Skönt!
Sitter o väntar på att älsklingen ska komma ut från badrummet. Han skulle raka sig och fixa håret. :) Sen bär det iväg till Borlänge och Kupolen. Har inget jag SKA köpa idag.. vilket känns bra. För oftast om man är ute efter något så hittar man ingenting.. och tvärt om. Så om jag åker dit idag utan några måsten så kanske jag hittar nåt fint. :)
Senare mot eftermiddagen bär det av till Krylbo. Faster fyller år och det ska vi fira. ^^ Blir mycket bilåkande idag. ^^
Nej, nu drar vi!
Trevlig dag allesammans i det fina vädret!


Puss

Tjockis ^^

image75

Vecka 27

Ge mig massage.. nån!

Det känns som att mina axlar ska gå av.. eller nåt?.. och att jag har sovit på några säckar potatis. Det bidrar i sin tur att jag får ont i huvudet. Vilket gör att jag blir trött.. så, igår och idag är inga bra dagar! *gäsp*
I morgon kommer förhoppningsvis Johanna och stannar några dagar. ^^
Har fått 2 nya sims-spel av pälski. Ena är ett prylpaket - Kök & badrum heminredning och sedan Sims 2 - Fritid. ^^ Så nu ska jag inreda ett kalassnyggt kök och dansa balett o meka med bilar ^^

Over and out
Trevlig dag!


Nattgäst

Underbar dag idag. Dock ingen promenad. Får bli en i morgon istället. ^^ Har idag varit på stan o kikat lite. Andreas o jag käkade på Fontana och sen skjutsade jag älsklingen till jobbet. Kommer knappt ses i helgen känns det som. Jobbar mellan 15.30-8.15 sedan börjar han igen 17.00 och kör till 8.15.. o så håller det på enda tills på måndag. Snacka om drygt. Men han har ju sovande natt så det är väl skönt må jag tro. Jag däremot har ju lite skräck för att sova hemma själv. Så i natt har jag skaffat mig en nattgäst. Kusinen Klara. ^^ Hon har hjälpt mig flytta på 120-sängen in till datarummet så nu får den vara gäst-säng tills vi flyttar... men Klaran får sova i våran dubbelsäng iallafall. När vi flyttar sen så kommer jag förmodligen våga sova själv. Funkar ju inte att ha en bebis och åka omkring o sova borta så fort Andreas jobbar. Andreas kommer jobba i lägenheten ovanför våran lägenhet, så då har man ju iaf nära om det skulle vara nåt.. varför det nu i hela friden skulle vara nåt.. men ja, är man mörkrädd o tror på spöken så gör man. ^^

I morgon tänkte jag kika på stan igen. Dom har utförsäljning på Margaretas shop.. o där finns det barnkläder ^^. Ska även kika förbi jobbet o lägga undan lite saker som ska köpas. Sedan vill jag till dollar. Är ute efter några nya ljuslyktor.. men egentligen kanske det inte är någon idé att köpa så mkt nu när man iaf ska flytta.. fast endå. Vi får se! :)

Nej, nu ska vi borsta tänderna o lägga oss i sängen o glo på tv.. ^^
Puss o Godnatt


Jordgubbar ^^

Inget nytt. Skönt med semester. Skönt att få sova ut. Fast i förrgår och dagen före det trodde jag att det var något fel på mig. Sov till 11-12-tiden på förmiddagen. Var hur trött som helst, sur o grinig, sov igen mellan 13 och 17.. Kändes inte bra alls. Men igår fick jag lite livsgnista igen iaf. Och både idag och igår har Andreas varit snäll och följt med mig ut på promenad. Lååååångsamma sådana och promenader som i vanliga fall tar ca. 15-20 minuter, tar ca 40-60 minuter att gå. Jag kryper fram! Men gud vad skönt det är ute sen då. O vad glad man blir i kroppen!
Igår gjorde jag även som Anna, jag köpte jordgubbar på Willys! :) Jag blev så himla sugen när jag läste hennes blogg att jag var tvungen att köpa! Gjorde en fruktsallad igår och ska göra en snart också. För alla jordgubbarna är inte uppätna ännu! :) Den som spar han har! Jättefina och jättestora jordgubbar. Och jättegoda! :)

Precis satt mig ner. Det var på tiden att ta en liten paus o skriva blogg. Har målat klart säng-gaveln som vi ska ha i sovrummet.. och sen har jag även skruvat fast säng-benen på dubbelsängen. Första gången jag sovit i den på VÄLDIGT länge! Vi har nämligen fått ställa Andreas 120-säng bredvid våran 160-säng. Den var alldeles för hård.. :s Men i natt som var sov jag faktiskt i dubbelsängen. Och jag sov jättebra! Tror att det var skönt för min kropp att ligga lite hårt.

För övrigt, inget nytt.

Dags för lite Sims 2. Hittade ett prylpaket i skuffen på bilen idag när jag städade lite. ^^

Over and out!
Puss


Sötaste tummen-plagg ^^

image74

Ni minns väl Tummen allesammans? När man var liten, barnprogrammet som gick på tv, om Tummen! :)
Min mamma hade hittat matchande kläder till pyret. Så himla sött!
:)

Kronan duovagn

Nu har vi hittat den vagn vi tänker köpa! En Kronan-vagn! Har fått bästa resultat i alla barnvagns-tester och sen är den inte så farligt dyr heller. I duopaketet ingår duovagn (liggdel och sittdel), skötväska, åkpåse, regnskydd för liggdel och sittdel, insektnät samt hjulskydd. Detta för 5990. Jag tyckte inte att det var så farligt alls! Sara o Tomas har en sådan vagn till lilla Miranda. Så nu är den provkörd och den fick plats i bilen, så det var kanon!
Finns en demo-film för er som är intresserade på; http://www.kronan.com/Barnvagn

image73

Gravidsmycke och smörgåstårta ^^

Borlänge idag alltså! Jackie mötte upp mig där och Andreas körde vidare till sin systers sambo och barn. Jag inhandlade ett vitt linne från gina tricot.. ni vet ett såntdär längre. ^^ Sen blev det en jättesnygg mammatröjja från HM. En svart och vitrandig med 3/4 ärm. ^^ Och sen, ett efterlängtat gravidsmycke. Jag tycker dom är så himla mysiga! Så nu har jag en! Den ska jag sätta fast i vaggan sen när pyret är född. ^^

image71

Sen, bar det iväg hem. Plockade fram smörgåstårtan och sen kom Mikael, Patricia, Sara, Tomas o lilla söta Miranda. Fick jättefina blommor av herr o fru Bergelin och en bok - "Babybabbel" av familjen Eriksson/Faste.
Tusen tack!

Den där smörgåstårtan btw, var supergod! Fick receptet av Patricias snälla far,
så Patricia hjälpte mig igår med fyllningen. Och igår kväll körde jag på garneringen.
Första gången jag garnerar en smörgåstårta!


image72

:)


Borlänge

Idag, om en sissådär halvtimma, hoppas jag att vi sitter i bilen och är på väg till Borlänge. Hade ställt klockan på halv 10, ihopp om att vara iväg redan vid halv 11. Men nu sitter jag här och har precis ätit frukost och älsklingen ligger fortfarande i sängen. Ska väcka honom för 10:e gången och sedan slänga på mig ett face. Är sådär lagomt shopping-sugen! Måste inhandla lite nya toppar hade jag tänkt. ^^

Nae, här blir inga barn gjorda!
Update later.. ^^

Pussiluss

Full rulle ^^

Jag måste verkligen sluta upp med att stressa! Patricia hittade jättesöta stenar på Åhléns som det stod harmoni, lung och ro på. Hon tyckte jag skulle ha sånna! Hon har nog rätt.
Stressen började lite smått igår. Vaknade halv 9, duschade och åt frukost. Sen kom Johannapanna och Kevin. Fick presentkort på Åhléns av familjen GustavssonEriksson. Tusen tack! :) Vi fikade lite och pratade. Vart hur trötta som helst båda 2, och det blev ju inte bättre när sötaste Kevin somnade på våran säng. Det såg verkligen hur skönt som helst ut! Vi åt lite mat och sen åkte dom hem till Sandviken. Hade ca. 1½ h på mig innan resten av familjen skulle komma. Tänkte att jag skulle gå o lägga mig och vila en stund. Då kom kusin Klas. Klas fick sätta sig framför tvn och snacka med Andreas. Jag var helt död! Somnade! Sedan vaknade jag av att jag fick främmande. Mamma, pappa, mormor, morfar, morbror, mormors syster och hennes särbo samt min farmor. Fick massa bra saker! Tusen tack för allt! Jag är supernöjd! Systeryster med pojkvän kom efter 10 på kvällen. Prat o fika. Mys mys!
Sen vart det till att stupa i säng!
Idag, vaknade jag vid halv 11. Efter ca 1½ h träffade jag Patricia på stan. Tänkte att jag minsann skulle kika runt och köpa något till mig själv. Det blev en ögonskugga, novalucol (halsbränna-tabletter) och en hudkräm. ^^ Jag får nog åka till Borlänge i morgon förmiddag och kika om jag hittar på något. Skulle behöva inhandla någon snygg överdel till Kevins dop i maj. Patricia och jag kom hem till mig och hon vad så söt och hjälpte mig fixa smörgåstårtan vi ska äta i morgon eftermiddag. Sara, Tomas, Miranda, Mikael och Patricia kommer hem hit och vi ska äta lite gott och prata lite stunt! Och för en gångs skull så ska även min älskling vara med också! Vi lyckas alltid planera in våra träffar när Andreas jobbar eller har planerat in något annat! Men nu jäklarns! Nu ska han vara med! Väntar nu på att Andreas ska komma hem så vi kan åka till dollar och ev. rusta o kika lite. Sedan, klockan 4, ska jag hem till mina tremänningar och färga håret på mammas kusin. Sen blir det hem igen.. (antar jag) och fixa resten på smörgåstårtan. Smeten som ska vara emellan räckte inte riktigt runt om.. ^^ :)
Sen, mot kvällningen, ska jag träffa Madde som är hemma i Ludvika och hälsar på. Hon bor annars i Stockholm. Ska bli kul att ses igen! Blir inte av så ofta! :)
Sen.. har jag inga planer.. vad jag vet!

Jag mår bra när jag har saker att göra. :) Men jag måste lära mig stressa ner!

Tack alla mina söta vänner för sms, gb-inlägg och kommentarer på min födelsedag! :)

Puss o Kram hela dan!

image69

22 år idag ^^

image68

Ett år äldre!
Grattis till mej! ;p

Vecka 25 (24 + 6)

   
image67

Igår alltså. Känns nästan som att man kan se hur magen växer.
Tänk er en deg som jäser.. efter några minuter så har det sagt poff o så är den stor som en boll.
Det börjar bli tungt nu..

En evighet...


Monster

Jag är så himla seg. I natt fick jag inte sova alls kändes det som... kunde inte somna inne i sovrummet så jag bäddade åt mig på soffan.. somnade, väcktes av Andreas när han stängt av spelet på datorn och var helt genomblöt. Då var klockan ca. halv 5. Sen, varje gång jag precis somnat, så vaknade jag av att nåt knakade till.. vart klarvaken, somnade tillslut om, och så höll det på sådär, dessutom buffade bebisen så fort jag ändrade sida. Så i förmiddags när jag vaknade så var det lika bra att förvarna Andreas om att det inte var någon idé alls att prata med mig! Stackarn! Han får stå ut med mycket.
Åkte ner till mina tremänningar och mammas kusin på eftermiddagen. Har fått en söt liten röd overall som förhoppningsvis kommer passa bra i höst/vinter. Fick dessutom 2 nappflaskor som jag ska koka och köpa nya gumminappar till. Är så himla tacksam för allt jag fått av alla!
Senare mot kvällningen drog Andreas på hockey och jag brummade iväg till Patricia o Mikael som bjöd på kaffe. Jag måste nog lugna mig lite med mitt kaffedrickande. Står att man får dricka max 3 koppar per dag och det håller jag såklart. Kanske blir 2-3 koppar. Det konstiga är ju att jag inte alls brukade dricka kaffe, alls, överhuvudtaget! Men gott är det! Kaffe och ostmacka med gurka på. Mums!
Jag, Patricia och Mikael åkte sedan till Sara, Tomas och lilla Miranda som kommit hem från BB. Jag har aldrig sett en mindre människa! Så himla liten och söt! Jag längtar tills jag får min egna lilla skrutt!
Bebisen är vild och galen. Har sparkat mycket nu senaste dagarna. Börjar bli trångt nu. Enligt fakta ska pyret redan vara kring 30 cm. ^^ Jobbar i morgon, 3 dagar nästa vecka och sen är det hej och adjö (i princip)! Semester!! Jag längtar!!

Nu ska jag o mitt lilla pyre gå och bädda rent i sängen, göra en riktig rengöring i ansiktet och gå o sussa! Hoppas jag får sova i natt.. ^^

Puss o Godnatt

RSS 2.0