Snart är det advent! :)

Är fortfarande inte helt frisk. Jobbigt. :( Snorig och hosta, men den värsta hostan är faktiskt över!
Längtar för övrigt som en tok till advent. Har velat plocka fram adventsljusstakarna länge nu. Men idag fick jag nog på att vänta. Åkte över till Annelie och tog en kopp te, och jag vart alldeles upprymd när jag såg att hon hade plockat fram sina adventsljusstakar och pysslat.. Om hon har gjort det, då kan jag också göra det tycker jag! :) Jag såg några andra hus som också hade plockat fram sina stakar. Så ikväll när jag kom hem drog jag fram snabeldraken och sedan åkte stakarna upp! Så mysigt så! :) Nu ska jag bara bädda rent i sängen o ta en dusch. Hur underbart är det inte att krypa ner i en nybäddad säng efter en varm dusch?! :) Ska prova att göra Leilas krukost senare också. Verkar himla smarrigt. Har dock ingen cognac, men vad gör det om 100 år :) (jag har fått "vad gör det om 100 år" - på hjärnan..)  Annars, är jag ledig i morgon o tänkte åka till Borlänge o inhandla lite julklappar. Andreas får inga dyra saker iår. Dock blev jag förvånad när han sa att han önskade sig en wok-panna och en kokbok. WHOOT!? Inget att klaga på, jag blev riktigt glad! :) Antingen smittar min matlagning av sig på honom eller så har han fått fnatt. Idag har jag btw griljerat en skinka och gjort tomtegröt.. jag blev så himla sugen! :) Tomtegröt med lite sirap och kanel på! Mummelimumma! På söndag kommer familjen och dricker glögg hos oss. Ska bli himla mysigt! Ska passa på att prova baka Leilas saffrans-skorpor då. Låter himla gott! :)
Så är det! ^^

Nog för idag!
PUSS


image7

Kommentarer
Postat av: sabina

Hehe jag kollade också på Leilas jul! =) Hade tänkt att prova på att baka chokladmintstryfflarna ! u får berätta hur saffransskorporna blev! :)

2007-11-28 @ 00:05:48
Postat av: Isabelle

Du har turen som får veta i förväg vad din pojk vill ha. Själv är det rena rama gissningsleken. Varför ska allt vara så hemligt på julen!? GAAAH!

2007-11-28 @ 11:19:02
URL: http://www.triffin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0