Nyår

Nu är det bara 2 dagar kvar till nyår.. jag tycker det alltid känns så sorgligt på nyår på nåt vis. Tiden går så fort.. men det måste ju bottna i att jag inte fått ut det jag velat fått ut av året som varit.. annars vore jag väl nöjd? Fast, jag tycker tiden går så snabbt endå! I sommar har jag jobbat på samma ställe i 2 år.. känns helt sjukt. I sommar händer det något annat roligt också, om allt går vägen! ;p
Har precis kommit hem från Andreas syster. Vi har ätit lite gott och pratat lite.
I morgon har vi inte heller några planer... försöker ta igen allt tvättande. Tror jag har tvättat 8 maskiner på 2 dagar nu. (Jag har en jätteliten tvättmaskin - 4 badlakan och det är fullt).. Allt tar sin tid. Funderar på att göra om det lilla rummet vi har till en walk-in-closet... ^^ Vore ju najs. Då kan jag även använda det rummet som ett hänga-tvätt-rum och vika-tvätt-rum också! Allt i ett liksom. :) Jag tror det får bli så.. Det är jag som är basen här hemma! Iaf när det gäller vart saker ska stå.. haha.
Till nyår åker vi upp till Borlänge till Andreas andra syster (han har 5 stycken..) och firar nyår med hennes sambo och barn. Det blir lungt med andra ord. Äta lite god mat, kolla på nån bra film och sedan skåla in det nya året!

Nej, nu ska jag hänga upp det sista av dagens tvätt på tork..


Skepp o ´hoy!

Jul

Ja, i går var det julafton. Jobbade till ett. Sen sprang jag in på Åhléns och köpte den allra sista julklappen. (som jag egentligen inte alls hade behövt köpa.. men men) När jag kom hem var nästan alla här. Gud vad jag hade längtat tills att vi skulle äta mat. Dock vart jag ju proppmätt på en gång. ^^
Fick jättefina och behövliga julklappar! Jag är supernöjd! Hoppas alla andra vart det också!
Nu inväntas nyår och ett stort välkomnande till år 2008! ^^

Puss

Julstress

Jag som skulle njuta av julen.. :s Det har inte blivit så mycket njutning alls. Och nu är det snart julafton. Alla paketen är inhandlade och det känns ju skönt allafall! Tänk att man aldrig lär sig det där med att vara ute i tid. ^^ Jobb i morgon. Sen bär det av till mormor o morfar och där startar vi med minijulafton för kusinernas skull. Dom skulle vara hos mor sin på julafton. Sen måste jag hem.. städa. Mamma o pappa kommer med långbord. Sen ska vi förbereda dukningen. Skönt att vi kör "knytis" Alla tar med sig något. Jag har rullat köttbullar, säkert 100 stycken idag! Det var inte kul.. inte när man är supertrött. Jag ska alltså hinna röjja undan i morgon o städa, sätta i några till kulor i granen, köpa glitter till granen. (Det är det enda i granen som fattas.) Duka.. Jag känner mig måttligt stressad.. Sen jobbar jag till ett på julafton. Sen är det bara att springa hem och försöka njuta. :) Jag längtar till maten ^^ Det bästa på julbordet måste jag säga är omelett med svampstuvning, skinkan och köttbullarna. Och Janssons såklart! ^^ (haha)
Nej, nu kan jag inte sitta här längre. Kanske ska fixa dom där kulorna i granen innan jag kryper ner o läser min nya tidning.. ^^

Godnatt!
PUSS

Bebis!

Nu har Johannapanna fått sin lilla pluttis. En kille blev det och han heter Kevin. ^^
Glad! :D

Leeedig!

Ledig igår, idag och i morgon! Kan det bli bättre? Så himla skönt att vila.. ^^
Johannapanna har fått sina värkar nu.. men är inte öppen mer än 2 cm (kan ju ha öppnat sig mer nu.. ) Tycker så synd om henne som har så himla ont.. men ja, sånt är livet. Smärtan är värd allt när man väl fått sin guldklimp! :)
Hoppas allt går bra bara!



Behöver tvätta.. ^^



Pussiluss

Födelsedag!

Idag blir älskpälsk hela 26 år. Tiden går snabbt. När vi träffades var han bara 22. ^^ Och nästa år blir jag 22. Han fick sin älskade wokpanna tillslut iaf. Men inte av mig. Den gavs av resten av min familj, samt en massa wok-grejjer. Av mig fick älskpälsk en ny telefon. Han vart nog snopen. :) Men han behövde det! Alla Andreas julklappar är iaf inköpta. Nu har jag bara LIIITE kvar som jag får springa o fixa när jag får lön. När man vet vad man ska ha så är det ju inga problem. ^^ Ska bli så skönt att vara hemma på julen och kul att familjen ville komma hit. Nu har vi ju plats iaf!
Igår åkte vi omkring o kolla på alla dessa pyntade hus. Jäklar vad vissa lyser upp sig. Ser så himla coolt ut på nåt vis. Men det ska vara lagom. Lagom är bäst! :)
Förövrigt funderar jag på att krypa ner i sängen o kolla på tv och bara mysa! I morgon är det jobb som gäller! Sen kommer Fanny o fikar med mig! ^^

Godnatt!

Man och hustru

Man och hustru


Helg

Jag är inte pigg. Jag mår illa, jag är trött, jag är yr, jag är helt väck! Men idag känns det lite bättre..

Johanna hade sin BF-dag igår.. (8/12).. det vore väl 17 om inte bebisen ville titta ut snart! Jag längtar!

Försöker ta igen tvätthögen här hemma. Går inte så vidare värst bra. Men jag har iaf tvättat 2 maskiner idag. ^^

Julkorten är färdigskrivna. Nu fattas det bara frimärken. Fixar´t i morrn!

Annars är det väl inget speciellt som hänt.. bara det gamla vanliga.

Puss o Godnatt

Glöggmys!

Igår var vi på bröllop. Mikael och Patricia. Jättefint! Smörgåstårta var supergod, samt bröllopstårtan! Jag vill också gifta mig! ^^
Idag vaknade jag på fel sida. Kanske för att en viss person plingade på dörren en 120 gånger klockan 4 i natt. *grr* Så jag var inte så himla glad när jag vaknade på morgonen.. eller förmiddagen.. Varit sur o grinig hela dagen. Blev bättre framåt kvällen då familjen kom över. Vi drack lite glögg och åt pepparkakor. Mysigt! Fick en julskiva av mamma också. :) Har plockat fram lite tomtar också. Tänt lite ljus. Jag älskar ljus! :)
Nu ikväll har jag slagit till på stort. Potatisgratäng med fläskfilé och champinjonstuvning. GOTT! ^^ Gjorde även tomtegröt. GOTT!
Jobb i morgon. Ledig tisdag och onsdag. Åka iväg o köpa lite fler julisar kanske :) och en gran. Vet inte om jag ska ha en plastgran eller en riktig. Luktar ju så himla gott med en riktig. Behändigare med en plastgran. Men inte lika fint. Ja.. jag lär väl ta mig en funderare. ^^
Min bil är numera som bortblåst. Ser den knappt numera.. :s Känns lite tungt när man hela tiden haft tillgång till sin egna lilla pärla, när man som helst vill ha den. Men nu.. nu måste jag dela den med Andreas. :s Fast jag vänjer mig nog! :)

Nu är klockan godnatt!
Godnatt! :)

RSS 2.0